Udržujte se v kondici! Souběh podzimních veletrhů pro zdraví, krásu se blíží.

Jste milovníky odpočinku v luxusním prostředí s prvotřídní péčí o vaše tělo? Pak jste těmi správnými, pro které je připravován tradiční 7. ročník mezinárodního veletrhu wellness, lázeňství, rehabilitace a estetiky Wellness Balnea, který se pořádá na Výstavišti Praha - Holešovice ve dnech 29. 9. – 1. 10. 2011.

Na této podzimní veletržní akci se pravidelně prezentují všichni významní dodavatelé zboží a služeb pro trh wellness a rehabilitace a estetiky. Návštěvníci mohou zhlédnout například vybavení pro vodní procedury, jako bazény, whirlpooly, dřevěné vany, pro horké procedury, fitness a wellness centra, či vybavení pro masážní a kosmetická studia. Zároveň se návštěvníci první veletržní den mohou těšit na vyhlášení soutěže krásy – MISS WELLNESS.

 

Lákavý je i bohatý doprovodný program, který v letošním roce nabízí i mezinárodní konferenci na téma „saunování dětí“ pod záštitou mezinárodní asociace saun. Po celou dobu veletrhu jsou připravené přednášky na téma zdravé výživy a hubnutí, ukázky mnoha typů relaxačních i rekondičních masáží, aromaterapie, či semináře pro zájemce o zdravotním cvičení Tai-chi nebo možnost vyzkoušet si diagnostiku pomocí iridologie. V letošním roce jsou pro obchodníky za spolupráce Asociace podnikatelů a živnostníků ČR připraveny panelové diskuze na nejaktuálnější obchodní a investiční témata. Významným partnerem doprovodného programu je i Asociace pracovníků v regeneraci, který pro první veletržní den připravuje odborné semináře na nejrůznější témata v oblasti „nové“ legislativy a wellness, či územního plánování wellness center, koupališť a Aquaparků.

 

Souběžnou akcí probíhající na Výstavišti Holešovice je 3. veletrh kulturistiky a fitness Fitness Expo, které v letošním roce bude hostit největší setkání Zumba instruktorů v ČR. Novinkou letošního souběhu veletrhů je veletrh koupelnového vybavení a designu Moderní koupelny a 1. ročník veletrhu profesionální čistící techniky Clean Expo. Cílem veletrhu Moderní koupelny je veřejnosti prezentovat design, originalitu, účelnost, funkčnost, kreativitu a respektování současných trendů, jak v použitých materiálech, tak v produktech. Novinkou veletrhu je i soutěž Moderní koupelna 2011, jejímž cílem je vytvoření přehlídky designové a funkční koupelny v rámci moderního stylu.

Fotografie: pořadatel veletrhu - firma TERINVEST

Udržujte se v kondici! Souběh podzimních veletrhů pro zdraví, krásu se blíží.Udržujte se v kondici! Souběh podzimních veletrhů pro zdraví, krásu se blíží.Udržujte se v kondici! Souběh podzimních veletrhů pro zdraví, krásu se blíží.

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka