Týden sportu zdarma otevře Pražanům desítky sportovišť

Zabruslit si na hlavním stadionu hokejové Sparty, zahrát si squash, zacvičit ve fitness či vylézt horolezeckou stěnu. Nabídka volně otevřených sportovišť v rámci tradičního projektu Týden sportu zdarma je opět široká. Pražané si budou moci v týdnu od 25. do 31. prosince zdarma zasportovat v desítkách sportovišť po celém hlavním městě.

 

„Je zvykem, že Pražanům dáváme na konci roku malý dárek. Myslím si, že tento projekt je pro ně ideální odměnou. V minulých letech byl o sportoviště velký zájem, proto jsme se snažili jejich nabídku rozšířit tak, aby si vybrali skutečně všichni,“ vysvětluje Lukáš Manhart, radní hlavního města Prahy. Výsledkem je řada nově zapojených sportovišť, která budou moci všichni zdarma navštívit.

 

„Jsem přesvědčený o tom, že Pražané mají sportovního ducha a že svým zápalem dají další argument, proč by se Praha měla stát Evropským hlavním městem sportu,“ věří Manhart. Petr Bříza, pražský zastupitel a předseda komise pro sport a tělovýchovu, navíc přichází s dalším argumentem: „Týden sportu zdarma je vhodnou příležitostí, jak si vyzkoušet různé sporty a jak si třeba najít novou náplň volného času. Každý do nového roku hledáme výzvy, nový sport by mohl být jedna z nich,“ myslí si.

 

Jednotlivá sportoviště budou do projektu zapojena od středy 25. prosince do úterý 31. prosince 2013. V případě některých sportovišť je vzhledem k jejich kapacitě vyžadována telefonická či online rezervace. Přístup zdarma rovněž není vždy po celou jejich vánoční otevírací dobu, ale jen ve vybraných dnech a hodinách. Kompletní harmonogram včetně online rezervace je k dispozici od 18. prosince na webových stránkách.

 

Fotografie zaslal Richard Valoušek, Mather Activation s.r.o – děkujeme za poskytnutí.

Týden sportu zdarma otevře Pražanům desítky sportovišťTýden sportu zdarma otevře Pražanům desítky sportovišťTýden sportu zdarma otevře Pražanům desítky sportovišť

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka