Týden saunování a dvě saunové noci

Provozujete saunu? Připojte se!

Již počtvrté se uskuteční celorepubliková akce zaměřená na propagaci správného, zdravého saunování. Neváhejte a spojte síly s námi a vytvořte pro vaše návštěvníky ten nejlepší zážitkový večer, den, týden! 4. ročník se letos uskuteční v termínu 30.11. až 7.12.2013. Ano, jedná se o celý týden a vycházíme tak vstříc provozovatelům saun, aby si mohli vybrat dny v kterých pro návštěvníky připraví něco navíc.

Pravidelným návštěvníkům saun chceme přinést netradiční zážitky v zapojených saunách po celé ČR. Vytvořte zajímavý program a přidejte se k této akci! Můžete připravit noční saunování se speciálními ceremoniály, saunování při svíčkách či relaxační hudbě, speciální saunování pro děti a rodiny, relaxační program, ukázku masáží atd. Připravte saunovou kosmetiku – soli, medy, peelingy.

Celá akce bude mít řadu výstupů do médií.

Provozovatelům saun chceme také poskytnout návod na zážitkové saunování a zajímavé události v saunách, jsme připraveni poradit Vám s rozjezdem zážitkového saunování.

Nabízíme zapojení do této akce všem subjektům, provozujícím saunu (aquaparky, bazény, hotely, wellness centra). Nastartujte spolu s námi saunovou sezónu!

-     Zařazení do databáze akcí a účast v projektu je zdarma.

 

Můžeme Vám nabídnout i komerční spolupráci. Informace Vám rádi zašleme.

 

Připojte se! Co byste měli udělat, v případě, že Vás nabídka zaujala:

Vyplňte, prosím,
formulář zde: http://www.aquainfo.cz/den-saunovani-saunova-noc/formular-pro-zarizeni/

 

-     zašlete emailem logo, 3 fotografie, přesný název zařízení a třířádkový popis - to vše k prezentaci mezi pořadateli akce.

-     umístěte na svůj web, FB nebo do jiných materiálů že i u vás bude DEN, nebo TÝDEN SAUNOVÁNÍ, SAUNOVÁ NOC (Saunová noc jen v případě, že zorganizujete prodloužené saunování - doporučujeme min. do 23:30).

-     vymyslete zajímavý program – můžeme vám poradit! Nemusíte mít program po celý týden, vyberte si termín, který Vám nejvíce vyhovuje!

-     dodejte nám program v bodech

-     informujte spolupracující média ve vašem regionu o akci

 

Akci pořádá společnost RAIN.cz s.r.o., sauna consulting Kylpyla, pod záštitou České asociace wellness

Těším se na spolupráci!

Pavel Hofrichter, 603 840 883

Týden saunování a dvě saunové nociTýden saunování a dvě saunové nociTýden saunování a dvě saunové nociTýden saunování a dvě saunové noci

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka