Tradition de Hammam

Novinka od Yves Rocher

Tvůrce rostlinné kosmetiky Yves Rocher představuje nový Orientální sprchový olej z řady Tradition de Hammam, který obsahuje vyživující bio arganový olej. V prodeji bude od 8. srpna.

Orientální sprchový gel je obohacený o bio arganový olej z Maroka, který je všeobecně znám pro své vyživující schopnosti. Složení v barvě jantaru se na pokožce přemění v jemnou pěnu a zanechá ji hebkou a krásně provoněnou.

Výrobek obsahuje složky rostlinného původu: bio arganový olej z Maroka, rostlinný glycerin a mycí složku rostlinného původu. Výrobek má recyklovatelný obal.

Arganový olej, který je obsažen v Orientálním sprchovém gelu, je díky svým blahodárným účinkům také často nazýván jako „tekuté zlato Maroka“. Arganový olej se extrahuje z jader arganovníku, který je velmi odolným stromem rostoucím i v nejsušším podnebí. I jeho výskyt je poměrně vzácný a objevit jej můžeme pouze na jižním pobřeží Maroka. Samotná výroba arganového oleje je přísně střeženým tajemstvím, které znají pouze ženy a po staletí si jej předávají.

Poznejte celou řadu Tradition de Hammam:

  • Zářivá maska s marockým kaolínem na obličej a vlasy
  • Orientální masážní elixír
  • Vyživující arganový balzám
  • Orientální relaxační peeling pro sametovou pokožku
  • Orientální mýdlo s arganovým olejem
Tradition de HammamTradition de HammamTradition de Hammam

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka