Tereza Kostková a Carmen Mayerová otevřely kosmetický butik

Ve čtvrtek 4. 4. se sešly známé české herečky a zároveň také dcera s matkou Tereza Kostková a Carmen Mayerová v pražském obchodním centru Flora, aby na vlastní kůži vyzkoušely účinky přírodní španělské kosmetiky Alqvimia. Probíhalo zde totiž slavnostní otevření prodejního butiku této značky a Tereza Kostková tuto akci moderovala.

Při té příležitosti přímo na místě vyzkoušela krém na vyhlazování vrásek Eternal Youth a na testování domů si odnesla přípravky pro zeštíhlení a tvarování postavy z řady Alqvimia Silhouette.

Čistě přírodní kosmetika původem ze Španělska učarovala i Carmen Mayerové, která připomněla své španělské kořeny a vůně kosmetických přípravků jí asociovaly vzpomínky na mládí.

„Alqvimia se nezaměřuje pouze na pokožku a jednotlivé partie, ale skutečně na celé tělo i duši. Působí skutečně komplexně jak účinnými látkami, tak i třeba vůní a způsobem aplikace. Co je také velmi zajímavé a mělo by se zdůraznit, je, že kosmetické přípravky Alqvimia lze využít jako velmi účinnou a příjemnou alternativu k plastickým operacím. S přípravky z řady Ethernal Youth nebo Silhouette mohou ženy tvarovat svou postavu, vyhlazovat vrásky či zpevňovat poprsí, aniž by do sebe musely nechat řezat skalpelem a čekat, až se jim zahojí bolestivé jizvy. To je podle mého názoru naprosto úžasné,“ neskrývala obdiv k Alqvimii Tereza Kostková.

Alqvimia je luxusní 100% přírodní kosmetika původem ze Španělska. Na českém trhu byla k dostání donedávna pouze ve vybraných kosmetických salonech. Nyní je možné ji zakoupit také ve specializovaném značkovém obchodě, který se nachází ve 2. patře pražského obchodního centra Flora. Jedná se o první kamennou prodejnu této značky v ČR.

Více o kosmetice Alqvimia najdete na www.alqvimia.cz.

 

Fotografie poskytla pan Pavel Černý, děkujeme

Tereza Kostková se svou matkou Carmen Mayerovou rovnou některé kosmetické přípravky Alqvimia otestovalyNový butik kosmetické značky Alqvimia slavnostně otevřely (zleva): MUDr. Lenka Andělová (majitelka butiku), Tereza Kostková, Petra Vojtěchovská (kosmetička) a Carmen MayerováTereza Kostková, která má sama španělské kořeny, si španělskou kosmetickou značku Alqvimia zamilovala na první pohled

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka