Terapie šampaňským

Dopřejte si pocit blaženosti a dobré nálady v salonu Korunka, který tuto novinku zavádí exkluzivně jako první v ČR! Ponořte se do aroma hroznového vína a výtažků z hroznových jadérek, jehož aroma budete cítit ještě celý den. Získáte tak neskutečné blaho pro vaši pleť i duši.

Terapie šampaňským je úžasné relaxační ošetření, při kterém se aplikují výtažky z hroznového vína, vyznačující se velmi příjemnou vůní. Ošetření je koncipováno tak, aby povzbudilo revitalizaci pokožky, omladilo ji a chránilo ji před předčasným stárnutím a navíc poskytlo velké psychofyzické uvolnění.

Během 60 minutové terapie, která se skládá z ultrazvukového čištění špachtlí, 30 minutové masáže a masky, se aplikují tyto produkty:

Grape - Vitamin Concentrat suchý olej: jeho složení z hroznových jadérek a vitamínu E a A stimuluje kožní regeneraci, dodává jí mladistvý vzhled a chrání přirozenou strukturu a epidermální vrstvy kůže.

Wine Therapy Masážní krém: produkt obsahuje olejový výtažek z hroznových jadérek, je bohatý na nenasycené mastné kyseliny a díky těmto složkám poskytuje pleti dokonalou a bohatou výživu a hydrataci. Krém stimuluje regenerační proces kůže a chrání pleť proti nepříznivým vnějším vlivům a stresům.

Wine Therapy Champagne maska: obsahuje vysoký podíl aktivních složek společně s výtažkem champagne a hroznů, vitamíny A, E a B5, nenasycené mastné kyseliny a taktéž pečlivě vybrané přírodní oleje, které jsou pravým elixírem pro dokonalou péči o pleť. Maska zlepšuje krevní cirkulaci, dodává pleti nezbytnou hydrataci, stimuluje její přirozenou regeneraci a vaší pleti dodá omlazující efekt a výrazně ji chrání proti předčasnému stárnutí.

Kvalita výrobků zaručuje, že neobsahují parafínové oleje, vazelínu, silikony, ani parabely a mají velmi příjemnou vůni.  

Na závěr terapie klientka dostane skleničku sektu.

Terapie lze objednat také jako dárkový balíček (Cena: 1 350,- Kč / 60 - ti minutové ošetření).

 

Terapie šampaňskýmTerapie šampaňským

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka