Tenisová škola TCM pro děti i pro dospělé

Maximus resort, Brno

Chcete se vy nebo vaše děti naučit hrát tenis? Máte zájem o individuální hodiny, sparingy či tréninky ve skupině? Pokud ano, Tenisová škola TCM Brno nabízí tenisový trénink ušitý přímo na míru. Nábor do Tenisové školy probíhá celoročně. Tenisová škola se může pochlubit příjemným zázemím i krásným okolím, přijatelnou cenou a kvalitními tréninky, které vedou kvalifikovaní trenéři Českého tenisového svazu.

Zimní sezóna
(tenisová hala)

14. října 2013 - 11. dubna 2014

Jarní sezóna

14. dubna 2014 - 27. června 2014

Letní sezóna (tenis.kempy)

červenec - srpen

Podzimní sezóna

1. září 2014 - 13. října 2014

KURZY:

  • Individuální kurzy jsou vhodnější pro starší děti, dorost a dospělé. U mladších dětí je to vhodné kombinovat se skupinovou výukou. V tomto věku děti rády soutěží a hrají různé hry, nejsou schopny se dlouho soustředit jen na technickou stránku. Pro zdokonalení některého z úderů, pohybu po kurtu či osvojení si taktiky ve hře, jsou individuální kurzy nejvhodnější. Můžete je například využít i k rozehrání před důležitým firemním turnajem. Cena 350 Kč bez pronájmu kurtu.
  • Skupinové kurzy jsou vhodné jak pro předškoláky, tak i pro děti základních škol. Hodiny jsou zaměřené jak na tenisový trénink, tak i pohybový rozvoj, kondiční průpravu - formou různých zábavných her a soutěží. Cena se odvíjí dle počtu dětí ve skupině.
  • Desetihodinový kurz je vhodný pro dospělé, dorost, žáky ZŠ i předškoláky. Za zvýhodněnou cenu nabízí Tenisová škola TCM deset hodin s trenérem. Tréninky se plánují individuálně, dle vaší časové vytíženosti. Cena 320 Kč bez pronájmu kurtu.

Pro více informací se prosím obraťte na manažerku tenisu. E-mail:olesovska@maximus-resort.cz,

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na tel. čísle +420 775 15 34 36

 

Fotografii poskytla Martina Hoffová, Marketing Manager Maximus Resort, a.s. - děkujeme.

Tenisová škola TCM pro děti i pro dospělé

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka