Světová premiéra AquaBellyform

V pátek 10. února mezi 18.00 a 19.00 hodinou proběhne v Aquaparku Centra Babylon v Liberci světová premiéra nového stylu cvičení pro volný čas s názvem „AquaBellyform“. Cvičení povedou profesionální instruktorky ze studia orientálních tanců Mariam, které má desetiletou tradici. Toto cvičení zde bude dále probíhat pravidelně každý pátek ve stejný čas.

„AquaBellyform“ je báječné cvičení ve stylu bellydance, které využívá základních prvků orientálního tance. Cvičení je zaměřené na zpevnění bříška a zadečku a skvěle formuje pas a boky. Je to šetrný a zábavný způsob cvičení, vhodné pro ženy, muže i děti, pro plavce i neplavce, pro mladé i pro starší. AquaBellyform mohou cvičit i těhotné ženy i ti, co mají problémy s bolestí zad nebo nadváhou. Vstup na cvičení je bezplatný a je součástí běžného vstupného do Aquaparku Centra Babylon.

Dalším cvičením, které v Aquaparku Centra Babylon pravidelně probíhá, je Aquazumba. Tu mohou návštěvníci cvičit pravidelně v Aquaparku každou neděli mezi 18.00 a 19.00 hodinou opět v rámci klasického vstupného.

 

Hana Blaháčková

CENTRUM BABYLON, a.s.
+420 606 613 620

blahackova@centrumbabylon.cz

Světová premiéra AquaBellyformSvětová premiéra AquaBellyformSvětová premiéra AquaBellyform

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka