Svatomartinské posvícení ve Wellness Hotelu Frymburk.

Ve středu 11. 11. 2009 přesně v 11:11 hodin začalo Svatomartinské posvícení. Akci připravenou pro obchodní partnery hotelu zahájil generální ředitel Wellness Hotelu Frymburk Jaroslav Fischer slavnostním přípitkem v Lobby baru hotelu. Pro všechny zúčastněné hosty byl připraven velice pestrý program. Kromě toho mohli účastníci akce také využít mnoho bonusů, například volný vstupu do zdejšího aquaparku, solné jeskyně, saunového světa či kardiozóny.

Rovněž bylo možné uplatnit 20% slevu na veškeré wellness procedury, které Wellness Hotel Frymburk nabízí. Naše redakce byla u toho a tak vám přinášíme i několik fotografií.

Vrcholem programu byl večerní program. V 19:30 hodin vypuklo Svatomartinské posvícení v pravém slova smyslu. Podávala se typická martinská husa, ale i další zvěřinové speciality (kančí, dančí, bažant atd.) a nechybělo ani dobré pití. Svatomartinská vína z kvalitní znojemské produkce opravdu chutnala všem a nám nejvíce to růžové, které jsme zcela vypili. K pohodové atmosféře také přispěla cimbálová kapela, která své vystoupení střídala ještě s dalšími hudebníky, takže svůj styl si vybral opravdu každý.

Akce se zúčastnili i pozvaní hosté v čele se starostou Frymburka panem Oto Řezáčem. O zajištění zvěřiny se postarala společnost AGROWALD. Program se nám velice líbil a pobyt ve Wellness Hotelu Frymburk můžeme každému vřele doporučit.

Svatomartinské posvícení ve Wellness Hotelu Frymburk.Svatomartinské posvícení ve Wellness Hotelu Frymburk.Svatomartinské posvícení ve Wellness Hotelu Frymburk.Svatomartinské posvícení ve Wellness Hotelu Frymburk.

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka