Sudové sauny

Ten správný venkovní wellness

Sauna v zahradě. Představte si saunovou zahradu. Venkovní wellness káď s čerstvou horskou vodou, venkovní sauna s možností ochlazení na čerstvém vzduchu. Relaxační lehátka na zeleňoučké trávě.Správné zdravé saunování míří do přírody a my vám přinášíme koncept saunování v přírodě. Představte si noc, hvězdy a vy se vyhříváte v teploučké vodě ohřívané kamny. Sedíte v dřevěné kádi a pozorujete okolní louky, pasoucí se krávy nebo vrcholky hor.

Zasaďte wellness do přírody a přineste svým hostům zcela jiný zážitek! Saunování pod hvězdnou oblohou. Saunování ve sněhu. Saunování v horách. Buďte jedni z prvních, kdo v ČR nabídne unikátní zážitky v saunové zahradě!

Máte-li vhodný prostor, pak stačí opravdu málo. Společně s vámi navrhneme saunovou zahradu, připravíme vhodnou saunu, postavíme wellness káď a jdeme se společně saunovat. Náš tým odborníků je tu pro konzultaci nových projektů. Nejen, že vše dodáme, ale vyladíme s vámi i efektivitu provozu a návratnost investic. Úplnou novinkou jsou pak sauny na voru, sauny na pontonech, sauny u rybníku nebo v lomu. Vydejte se vstříc novým zážitkům ze saunování a wellness.

Lázeň ve Wellness kádi vám poskytne nový způsob, jak zajímavě a netradičně relaxovat. Tento druh relaxace je ideální v každém ročním období. Je ideální pro letní večery a exotický v zimním období. Zasněžená krajina, čerstvý vzduch, nádherný pohled na panoramata, večerní oblohu se sklenkou  dobrého vína s dobrými přáteli.

Opravdu vhodné řešení pro wellness penzion, hotel nebo wellness centrum v přírodě. Zajímavé zpestření zdravého životního stylu v soukromí - máme vhodný koncept pro rodinný zahradní wellness. Kontaktuje nás a nezávazně vám připravíme nabídku. Vydejte se s námi cestou zahradního wellnessu!

 

4Health s.r.o.
Adresa: Mírové náměstí 951, Bakov nad Jizerou
Telefon: 775 333 328
E-mail: info@netradicnisauna.cz
Sudové saunySudové saunySudové saunySudové sauny

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka