Špičkový peeling - mikrodermabraze

Naše pokožka se potřebuje čas od času zbavit toho, co už by na ní nemělo být. Diamantová mikrodermabraze je moderní neinvazívní procedura, kdy je odstraňována vrstva mrtvých buněk s povrchu pokožky. Pleť se výrazně zjemní, vyčistí a připraví na další ošetření.

 

Samotný proces mikrodermabraze se v kosmetice využívá již řadu let, i když donedávna se k obrušování využívaly ostré krystaly oxidu hlinitého. Novinkou sestává používání krystalů umělých diamantů. Přestože by se mohlo zdát, že jde o metodu drastickou, ošetření je nebolestivé a trvá necelou půlhodinku. Zvládnete ho tedy i za polední pauzy. Po ošetření není třeba žádný zvláštní režim, nedochází k otokům nebo jizvičkám, takže se můžete věnovat všem oblíbeným činnostem, kromě opalování.

Aplikační koncovku a intenzitu mikrodermabraze, tedy „drsnost“ koncovky, zvolí ošetřující podle typu pleti. Zároveň s obrušováním dochází k vakuovému odsávání zbytků obroušených kožních buněk a nečistot. Působením vakua dochází zároveň k rozpohybování lymfatického systému a ke zmírnění např. váčků pod očima. Pleť se při mikrodermabrazi výrazně zjemní, vyčistí a zlepší se účinnost dalších ošetření, např. pleťové masky.  Zlepší se prokrvení kůže, dochází ke stimulaci kolagenových a elastických vláken. Díky ošetření se tak vrátí biologické hodiny a zpomalí se stárnutí pleti. Opakovanými ošetřeními se docílí zlepšení kvality pleti, nastartuje růst nových, elastických kožních buněk.

Mikrodermabraze se může se provádět nejen na obličeji, ale na kůži krku, hřbetu rukou, loktech, kolenech i zádech.

A k čemu se mikrodermabraze hodí:

  •  k bělení pigmentových skvrn
  •  ke korekci rozšířených pórů
  •  k vybroušení jemných vrásek
  •  jizviček po akné
  •  ke sjednocení barevnosti pleti

Novinkou na českém trhu je přístroj Thalgoskin Expert, který kombinuje mikrodermabrazi pomocí hlavice s umělými diamanty s ošetřením pleti červeným světlem. Červené světlo magenta má antibakteriální, zesvětlující a zklidňující efekt, a současně aktivuje tvorbu kolagenu v pleti a obnovu buněk pokožky.

Pokud toužíte po sametové pleti, je mikordermabraze řešením pro vás.

                                                                                                                                                                                                                                             

Špičkový peeling - mikrodermabrazeŠpičkový peeling - mikrodermabrazeŠpičkový peeling - mikrodermabraze

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka