Speedway Grand Prix 2010

Pražský plochodrážní stadion Markéta bude 22. 5. 2010 již počtrnácté hostit elitu světového plochodrážního sportu. V seriálu mistrovství světa má Praha nejdelší tradici – závod se zde pořádá již od roku 1997.

Popularita Speedway Grand Prix každoročně stoupá, tvrdé souboje světových plochodrážních es jsou vždy napínavou podívanou. Jezdci jako Jason Crump, Tomasz Gollob, Emil Sayfutdinov, Greg Hancock, Andreas Jonsson či Nicki Pedersen jsou zárukou kvalitních výkonů a strhujících bojů. Prestižní seriál GP má 11 závodů. Začne 24. dubna v polském Lešně a vyvrcholí ve stejné zemi - poslední závod se pojede v Bydhošti 10. října. Praha bude tentokrát třetí zastávkou. Ze seznamu pořadatelů vypadla GP Lotyšska v Daugavpils a GP Slovinska v Kršku. Nahradily je další Velká cena na území Polska - na supermoderním stadionu v Toruni a druhou novinkou v seriálu bude GP Chorvatska v Goričanu.

Vstupenky lze koupit v předprodeji v sítích Ticketportal a Ticketstream, nebo přímo na sekretariátu AUTO KLUBU Markéta od 580 Kč.

 

Speedway Grand Prix 2010Speedway Grand Prix 2010Speedway Grand Prix 2010

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka