Služby v našich službách: WELLNESS

Nový atraktivní osmadvacetidílný vzdělávací cyklus ČT je pestrou mozaikou informací o nejrůznějších odvětvích a tématech, týkajících se cestovního ruchu. Zábavné informatorium je určeno pro běžné uživatele služeb i profesionály, vzdělávající se v oboru. Devátý díl cyklu Služby v našich službách, s názvem Wellness, je součástí desetidílné série, určené pro uživatele služeb.

Wellness je všechno, co vás přivede po fyzické i psychické stránce do harmonie nebo, chcete-li, do pohody. Tvrdí to aspoň prezident České asociace wellness Dr. Jan Hejma. Tak proč to nezkusit? Návodem třeba právě pro vás může být další pokračování pořadu o cestovním ruchu. Dozvíte se, jak posílit svůj organismus, eliminovat stres, navodit příjemné pocity a dostat své tělo i mysl do rovnováhy.

Jak se mít opravdu dobře - tedy "well"? Dalším dílem atraktivního cyklu o cestovním ruchu provází Václav Žmolík. Režie V. Šimůnek
Ve scénkách účinkují Lada Jelínková a Radomír Švec. Scénář: Šárka Kubelková a Alexandra Vebrová, režie: Vlastimil Šimůnek, kamera: Vladislav Rataj.

 

Pokud nestihnete (nestihli jste) tento díl vysílaný 20.8.2009 v podvečerních hodinách, můžete si jej pustit na internetu (viz odkaz níže).

 

Služby v našich službách: WELLNESSSlužby v našich službách: WELLNESSSlužby v našich službách: WELLNESSSlužby v našich službách: WELLNESSSlužby v našich službách: WELLNESS

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka