Silvestrovská saunová noc

Wellness Horal

Netradiční oslavu příchodu nového roku chystá relaxační centrum Wellness Horal ve Velkých Karlovicích. Koho už omrzely zábavné programy v restauracích a na náměstích nebo posedávání doma u televize, může ve čtvrtek 31. prosince přivítat příchod nového roku v bazénu či sauně - při Silvestrovské saunové noci.

„Saunové noci pořádáme pravidelně, vždy každou první sobotu v měsíci, a jsou mezi hosty velmi oblíbené. Proto jsme se rozhodli nabídnout lidem tuto možnost výjimečně i v poslední den roku. Kapacita Silvestrovské saunové noci je omezená, nutná je rezervace předem,“ uvedl ředitel Wellness Horal Martin Pařízek. Rezervace přijímá recepce Wellness Horal na wellness-recepce@valachy.cz nebo tel. 571 495 570.

Wellness Horal bude 31. prosince standardně otevřeno pro veřejnost do 18 hodin. Poté se jeho prostory uzavřou a budou vyhrazeny už jen pro návštěvníky saunové noci. Ti si mohou celý večer užívat koupání v termálních bazénech osvětlených svíčkami, relaxaci v saunovém světě a pro ty, kteří si chtějí protáhnout svaly, bude otevřeno i kardio fitness centrum. V saunovém světě, v hlavní Sauně Dome, se budou konat každou hodinu saunové rituály. Při nich saunéři předvedou průřez těmi nejlepšími rituály, s nimiž se v poslední době účastnili různých soutěží a saunových akcí.

Po půlnočním ohňostroji u hotelu Horal bude saunová noc ukončena v 0:30 hodin. „Už v 7 hodin ráno ale opět otevíráme, na Nový rok máme otevřeno jako každý jiný den v roce. Takže kdo chce, může si k nám hned ráno přijít zaplavat do bazénů a začít plnit sportovní novoroční předsevzetí,“ podotkl Martin Pařízek.

Na Silvestra jsou tradičně otevřeny i všechny tři hotely Resortu Valachy, silvestrovské pobyty jsou ale již vyprodány. Hotely Lanterna a Horal připravují silvestrovský program pouze pro ubytované hosty. Hotel Galik bude 31. prosince večer otevřen i široké veřejnosti a nabídne volnou zábavu s kapelou JazzBook, se symbolickým vstupným 100 korun.

Fotografie archiv Resortu Valachy, poskytla M. Žáčková, PR manažer Resort Valachy Velké Karlovice. Děkujeme.

Silvestrovská saunová nocSilvestrovská saunová nocSilvestrovská saunová noc

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka