SaunaFest 2014 ukáže také stavbu sudové sauny na čas

Svátek zážitkového saunování přinese 14. -16. března v Cedrus Spa u Kunětické hory především soutěže v saunových ceremoniálech a saunové show. Kromě toho budou ale moci návštěvníci na vlastní oči vidět, že postavit sudovou saunu třeba doma na zahradě je otázka jen pár hodin.

Ostravská firma Caretta předvede konstrukci sudové sauny na zahradě hotelu během sobotního dne, přičemž budou vše dokumentovat pomocí videa. Vznikne tedy kromě sauny samotné také unikátní snímek demonstrující jednoduchost a hlavně rychlost celého procesu. Po postavení sauny bude samozřejmě sauna vytopena a saunové rituály proběhnou i zde, aby si mohli účastníci ve venkovních prostorách na břehu jezírka užít saunování v přírodě.

Všichni návštěvníci si budou moci tipnout za jak dlouho se sudová sauna na SaunaFestu postaví a výherci obdrží od společnosti Caretta Spa pěkné ceny.

Sudové sauny se pomaličku stávají trendem i v našich podmínkách. Přinášejí nový rozměr saunování v přírodě v kombinaci s maximálním komfortem. Saunu vytopíte pomocí elektrických kamen nebo kamen na dřevo během cca 20 minut. Sudové sauny jsou vyrobeny z vysoce odolného kanadského cedru a vyrábí se v různých velikostech – pro 2 až 8 osob.

Dodejme, že firma Caretta Spa vyrábí i řadu dalších produktů pro wellness. Kromě zmiňovaných sudových saun jde i o klasické finské sauny a infrasauny, bazény a vířívky v různých podobách i třeba parní lázně.

SaunaFest 2014 ukáže také stavbu sudové sauny na časSaunaFest 2014 ukáže také stavbu sudové sauny na čas

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka