SAUNA WELLNESS DRINK

Vhodné pro sportovce a aktivní osoby. Ochucený nápoj se sladidly. Nápoj určený pro doplnění minerálů, vitamínů a energie před, v průběhu a po využití sauny, vířivky nebo sportovního výkonu v rámci pitného režimu. Je určen pro osoby, které používají sauny, vířivky, pro sportovce a těžce pracující. Vitamíny skupiny B přispívají k normálnímu energetickému metabolismu.

SLOŽENÍ:

Voda, invertní sirup, dextróza, regulátor kyselosti: kyselina citronová, Citrus Aurantium synephrine, L-karnitin base, chlorid sodný NaCl, chlorid draselný KCI, chlorid hořečnatý MgCl, kyselina askorbová, nikotin amid, DL alfa tocopherol acetát, kyselina pantotenová, Thiamin hydrochlorid Riboflavin, kyselina listová, biotin, yanocobalamin, sladidla (aspartam, acesulfam K, sacharin sodný). Konzervant (benzoan sodný), přírodní a přírodně identické aroma, barvivo E160a, E16c.

Potravina pro zvláštní výživu. Není náhradou pestré stravy. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Nevhodné pro osoby trpící fenylketonurií. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí!

Podávejte chlazené. Skladujte při teplotě do 25 °C a chraňte před přímým slunečním světlem. Výrobce ani distributor neručí za případné škody vzniklé nevhodným skladováním nebo použitím. Spotřebujte do: viz uzávěr hrdla láhve. Po otevření spotřebujte výrobek do 24 hodin. Laboratorně testováno.

Objem: 700 ml

Distributor, vyrobeno pro: HANSCRAFT, s.r.o., Klivarova 363, 149 00 Praha 4

Ke stažení
Atest kvality (.pdf) 691,45 kB

SAUNA WELLNESS DRINKSAUNA WELLNESS DRINK

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka