Sauna Day v Českých Budějovicích

Přijďte si užít netradiční zážitek do klasického prostředí sauny.  Sauna Day je pravidelně občasná akce v nedávno zrekonstruované sauně českobudějovického plaveckého stadionu. Sauna nemusí být jen pocení. Sauna je víc. Sauna může být výjimečný zážitek! Návštěvníky sobotní akce 16. dubna čeká 7 vystoupení tří saunamistrů týmu SaunaFest na cestách.

Saunová show a saunové divadlo, krátké 8-12 minutové vystoupení mistrů saunérů oživí saunové prostředí. Speciály s názvy Cesta do Tibetu, Modrý krystal nebo Morticia Addams prohřejí návštěvníky sauny a přinesou netradiční zpracování příběhů, efektové osvětlení i speciální, 100% přírodní vůně éterických olejů. Saunové divadlo TRON se stalo finalistou na SaunaFestu 2016 před dvěma týdny. Specialitkou Sauna Day 16.4. je účast Janka Poláka ze Slovenska, který je saunovým pohádkářem a jeho prodloužené sezení v sauně přinese zajímavé příběhy - arabské pohádky a pověsti.

Pro návštěvníky ke klidné relaxaci jsou připraveny i další sauny tohoto centra. Pro relaxaci bude připravena ozvučená a nasvícená odpočívárna. O saunování si můžete popovídat se saunovým mágem Pavlem Hofrichterem.

Více o akcích sportovního zařízení města České Budějovice najdete na webu - http://www.cbsport.cz

Podrobnosti o saunových ceremoniálech a akcích Pavla Hofrichtera pak můžete najít na webu - http://saunovymag.cz

Sauna Day v Českých BudějovicíchSauna Day v Českých Budějovicích

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka