Relax Kolštejn připravil pravidelnou zásobu novinek

Relax centrum Kolštejn své návštěvníky pravidelně informuje o novinkách. Předvánoční přísun informací je tedy zde a můžete se dočíst o přípravě nového hotelového bazénu s otevřením v roce 2012. Uvidíte i fotografie ze stavby. Pro své blízké můžete nakoupit vouchery a dárkové šeky na nových stránkách e-shopu. Dozvíte se i o zimních akcích, můžete přijet na skvělou lyžovačku s následnou relaxací ve wellnessu.

 

Informace - newsletter najdete v příloze.
A nyní alespoň krátká ukázka - jak na posílení imunity.

Jan Koudela radí

Posílení imunity - pro posílení imunitního systému je nejjednodušší začít úpravou stravy, tedy omezením konzumace cukrovinek, živočišných tuků, polotovarů a vůbec nezdravé stravy.

Naopak se v jídelníčku opřeme o čerstvou zeleninu a ovoce, převážně z našich českých a moravských luhů a hájů. Možno kom-penzovat i zeleninovými šťávami z řepy, mrkve a petržele.

Vrhněme se na doplňování vitamínu A, zinku, potažmo jódu. Tady bych si směle dovolil doporučit z širé Rusi dovážený preparát Mumio (je i super prevencí). Dále pak koncentráty z třapatky nachové (Echinacea Purpurea), měsíčnice vytrvalé či česneku medvědího. Lidová moudrost hovoří o užití po ránu, tedy na lačno, stopečky dobré slivovice či likéru z bolševníku.

Jan Koudela, Relax centrum Kolštejn

Ke stažení
Relax Kolštejn připravil pravidelnou zásobu novinek (.pdf) 1,92 MB

Relax Kolštejn připravil pravidelnou zásobu novinekRelax Kolštejn připravil pravidelnou zásobu novinekRelax Kolštejn připravil pravidelnou zásobu novinekRelax Kolštejn připravil pravidelnou zásobu novinek

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka