RAIN.cz jako tradiční partner veletrhů GO a REGIONTOUR

Již včera byly otevřeny brány veletrhů GO a REGIONTOUR 2013, pořádaných společností Veletrhy Brno. Ani letos na Výstavišti nechybí expozice RAIN.cz, kde se představují portály FiremniAkce.cz, Borovice.cz, WellnessNoviny.cz a RomantickePobyty.cz.

Na stánku č. 032pavilonu P naleznou návštěvníci od 17. do 20. ledna 2013 řadu materiálů od partnerů z řad pořadatelů firemních akcí a zajímavých lokací či hotelů, a také rozsáhlou prezentaci Zámeckého resortu Dětenice.

RAIN.cz taktéž ve spolupráci s partnery věnuje ceny do soutěží PROFI GO 2013 a REGION REGINA 2013, které v rámci doprovodného programu veletrhů zajišťuje společnost EfektMediA.

Park Holiday je rekreační komplex s nejširší nabídkou fitness a wellness služeb. Součástí je čtyřhvězdičkový hotel s moderním kongresovým zázemím, salonem Vitalbody, jehož posláním je péče o zevnějšek, restaurantem a bary a řadou dalších doplňkových služeb, které Vám zpříjemní pobyt v Parku. Park Holiday představuje současnou špičku v oblasti aktivit a služeb pro volný čas a zdravý životní styl pro privátní i firemní klientelu, a to nejen v České republice. Jeho umístění do malebného koutu přírodního parku Botič-Milíčov v jižním cípu Prahy mu navíc dává netušené možnosti pro outdoorové aktivity, které v jiném fitness nebo wellness centru nenajdete.

Do soutěže věnuje wellness pobyt pro 2 osoby včetně ubytování na 1 noc se snídaní, časově neomezeného vstupu do wellness zóny ClubWell (bazén, whirlpool, finská a vario sauna, parní lázeň, solární louka) a fitness zóny EnerGym (cardio/video fitness, posilovna).

Zámecký resort Dětenice v Českém ráji zahrnuje rekonstruovaný barokní zámek, známou středověkou krčmu s vlastním pivovarem, hotelem Rustikal a středověkým hotelem. Nechybí ani vinný sklípek a středověké kolbiště. Unikátní Středověký hotel v Dětenicích*** byl otevřen v prosinci 2009 a rozšiřuje úspěšný koncept středověké krčmy a nabízí novou dimenzi zážitkové turistiky. Naprosto unikátní interiéry tohoto hotelu Vás zcela okouzlí, prožijete noc, která se pro Vás stane nezapomenutelným zážitkem. Hotelová restaurace (středověká krčma) nabízí řadu výborných středověkých specialit připravených na otevřeném ohni.

Do soutěže věnuje balíček pro dvě osoby, obsahující ubytování ve středověkém pokoji na 2 noci, 2 skvělé středověké snídaně, džbánek červeného nebo bílého vína při příjezdu a večeři ve středověké krčmě.

RAIN.cz jako tradiční partner veletrhů GO a REGIONTOURRAIN.cz jako tradiční partner veletrhů GO a REGIONTOURRAIN.cz jako tradiční partner veletrhů GO a REGIONTOUR

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka