PUMA podepisuje smlouvu s Václavem Kadlecem

Sportovní a lifestylová značka oznamuje partnerství s českým fotbalovým útočníkem

PUMA k příležitosti otevření pražského PUMA Store oznámila, že podepsala smlouvu s Václavem Kadlecem, členem české fotbalové reprezentace. Útočník klubu Eintracht Frankfurt se přidává k mnoha světovým hráčům, mezi něž patří Sergio Agüero, Radamel Falcao a Mario Gomez, a je nejnovější posilou týmu PUMA Speed, který na hřišti běhá v kopačkách PUMA evoSPEED.

Mladý a ambiciózní Václav Kadlec je další posilou globální sportovní marketingové strategie a stane se jedním z hlavních přínosů fotbalové komunikace sportovní a lifestylové značky v rámci České republiky a po celém světě. Díky své rychlosti a schopnostem útočníka je ideální tváří kopaček PUMA Speed, které byly speciálně navrženy k tomu, aby na hřišti podpořily rychlou změnu směru a hbitost, a pomohly tak hráčům dosáhnout těch nejlepších výkonů.

 

„Jsem velmi rád, že mohu zahájit nové partnerství s tak energickou značkou, jako je PUMA. Moje nové kopačky evoSPEED jsou velmi pohodlné a praktické a jsem přesvědčen, že v nich tuto sezónu předvedu své nejlepší výkony. Jsem nadšený, že jsem po boku dalších nejlepších světových sportovců a fotbalistů, jako je Tomáš Rosický, Yaya Touré a Sergio Agüero, členem PUMA rodiny,“ komentuje Václav Kadlec nově podepsanou spolupráci.

 

Gabriela Hrubá, PUMA Marketing Manager pro Českou a Slovenskou republiku, dodává: „Václav je mladý a velmi talentovaný hráč na poli českého i mezinárodního fotbalu. Jsme proto šťastní, že se upsal naší značce. Jeho odvaha a hbitost na hřišti přesně korespondují s konceptem PUMA Speed. Sledujeme jeho kariéru včetně jeho nedávného přestupu do klubu Eintracht Frankfurt v německé Bundeslize. Věříme, že půjde velmi rychle ve stopách svého spoluhráče v národním týmu a dalšího člena PUMA rodiny Tomáše Rosického. Těšíme se na jeho dlouhou a úspěšnou kariéru a jsme nadšení, že bude také místní tváří značky PUMA. Bude prezentovat naše produkty a inovace jak na hřišti, tak i mimo něj.“

 

Kopačky evoSPEED 1.2 FG, které bude Kadlec obouvat, jsou nejnovější pomůckou pro zlepšení výkonu hráčů, pomůžou jim navýšit jejich rychlost na hřišti, a vůbec poprvé ponesou jméno PUMA na vnitřní části boty místo špičky, kde bylo doposud logo ikonicky umístěno. Anatomicky tvarovaná odlehčená podešev vyrobená z jednoho kusu poskytuje stabilitu a oporu. Použitý high-tech materiál minimalizuje váhu boty a maximalizuje její ohebnost a reaktivitu.

 

Fotografie poskytla Barbora Dlabáčková, BEST Communications – děkujeme.

PUMA podepisuje smlouvu s Václavem KadlecemPUMA podepisuje smlouvu s Václavem KadlecemPUMA podepisuje smlouvu s Václavem Kadlecem

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka