Projekt AQUAINFO.CZ - AQUAMÁNIE nabídne nejen vodní zábavu

Od 1. 7. 2010 startuje projekt AQUAINFO.CZ - AQUAMÁNIE. AQUAINFO je projekt zaměřený na cestovní ruch spojený s vodním vyžitím. Má za cíl jednak zvýšit návštěvnost jednotlivých bazénů a aquaparků, ale také některým vybraným cílovým skupinám nabídnout souhrn informací o vodní zábavě, relaxaci i zdravotních benefitech, které nejsou jinde komplexně zpracovány.

Součástí projektu je i vybudování nových internetových stránek www.aquainfo.cz, kde budou pomocí interaktivních map popsány aquaparky, kryté bazény, koupaliště a další vodní plochy po celé České republice. Na stránkách bude možno najít také informace o programech, novinkách, cenových zvýhodněních v jednotlivých vodních zařízeních.

Během léta budou probíhat po celé republice zábavné akce pro rodiny s dětmi.  Pro návštěvníky těchto akcí jsou připraveny soutěže nejen ve vodě, ale i na suchu o hodnotné ceny, především hračky od společnosti POMPO.  Dozvíte se také něco o zásadách bezpečnosti chování v aquaparcích a na vodních plochách, spojené s ukázkami zásad první pomoci.

Partnery projektu jsou AAA BYTY.CZ, POMPO, YAMAHA, Tricoline, www.spokojenenohy.cz, www.hyperinzerce.czwww.wellnessnoviny.cz, Český rozhlas Praha, Právo a další.

Plánovaný seznam hlavních akcí:

5. 7. Wellness hotel  Frymburk

17. 7. Centrum Babylon Liberec

24. 7. Hradec Králové

31. 7. Aquapark Ústí nad Orlicí

7. 8. Slapy - Ždáň

14. 8. Aquapark Olešná

28. 8. Aquapalace Praha

První akce se uskuteční 5. 7. 2010 od 13 do 17 hodin v areálu Wellness hotelu Frymburk. Návštěvníci se mohou těšit na Letního sněhuláka, vodní boj, talentmánii, skákací hrad, mořský závod a další soutěže o zajímavé ceny v aquaparku, ale i v dalších částech Wellness hotelu Frymburk.

„Věříme, že plánované  akce v rámci projektu AQUAINFO přinesou nové zážitky, spojení aktivního odpočinku a zábavy, příjemné prožití volného času v letních měsících i poučení,“ řekl na téma příprav projektu ředitel produkční agentury Rain.cz, pan Pavel Hofrichter.

Projekt vzniká za podpory MMR.

Projekt AQUAINFO.CZ - AQUAMÁNIE nabídne nejen vodní zábavu Projekt AQUAINFO.CZ - AQUAMÁNIE nabídne nejen vodní zábavu Projekt AQUAINFO.CZ - AQUAMÁNIE nabídne nejen vodní zábavu Projekt AQUAINFO.CZ - AQUAMÁNIE nabídne nejen vodní zábavu Projekt AQUAINFO.CZ - AQUAMÁNIE nabídne nejen vodní zábavu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka