Profesionální wellness instruktor – nový akreditovaný vzdělávací program

Chcete se stát profesionálem ve wellness? Doplnit vzdělání a nebo jen rozšířit obzory? Česká akademie wellness Heleny Jarkovské nabízí zájemcům akreditovaný rekvalifikační komplexní vzdělávací program - Profesionální wellness instruktor.

Kurz má progresivní celostní koncepci, která vznikla za spoluúčasti kvalitních lektorů, z nichž mnozí mají ve svém oboru zahraniční renomé. Novou částí kurzu je nejen wellness psychologie, ale také sebepoznání, relaxační, meditační a imaginativní techniky, psychosomatika, či srovnání východních a západních přístupů k tělu, pohybu a k duši. Kurz bude veden interaktivní formou a povede posluchače k samostatnosti a k vytváření vlastních nových úsudků na téma wellness, harmonie, zdravý životní styl či wellness filosofie a její role v životě západního člověka.

Cílem programu je přinést nový ucelený pohled na wellness instruktora jako poradce, naučit ho jak nabídnout a v našich podmínkách používat wellness služby. Program má vzdělávací, prožitkový a praktický charakter a skládá se z 5 navazujících seminářů.

Absolventi, kteří ukončí všech pět kurzů a úspěšně složí zkoušky, si mohou zažádat o vydání živnostenského listu k provozování specializace: sportovní instruktor wellness. Osvědčení má platnost po celém území ČR.

První seminář bude probíhat již v termínu 27. – 29.11. ve Fit klubu Heleny Jarkovské – Bubenská 19, Praha 7.

Tématem vzdělávání ve wellness se budeme v brzké době zabývat podrobněji.

Bližší informace, přihlášky a pokyny, které se programu Profesionální wellness instruktor týkají, obdržíte na adrese:

 

Profesionální wellness instruktor – nový akreditovaný vzdělávací programProfesionální wellness instruktor – nový akreditovaný vzdělávací program

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka