Probíhá bazénová konference ABAS v Brně

V brněnském hotelu AVANTI právě probíhá konference s titulem "Výstavba bazénů a wellness center nejen v Brně" Pořadatelem je Asociace bazénů a saun ČR. Na 70 účastníků se sešlo dopoledne u nového aquaparku v Brně, Kohoutovicích. Zde proběhla první část konference - takzvaně v terénu. Suchou nohou si zájemci prošli aquapark, shlédli technické prostory, strojovnu a vyslechli zasvěcené komentáře.

Tento aquapark byl otevřen dne 14. dubna 2010 a jeho provozovatelem je STAREZ - SPORT, a.s. Jedná se o nového člana ABAS ČR.


Konference probíhá 28. - 29. dubna 2010 a je zaměřena na problematiku výstavby nových bazénů a wellness center i rekonstrukcí. Příspěvky jsou zaměřeny také na vybavení provozů. Ke každému příspěvku je poměrně obsáhlá diskuse a je vidět, že v sále se sešli skuteční odborníci a lidé z provozů. Začátek konference patřil ohlédnutí za historií koupání a wellness aktivit v Brně a okolí. Zajímavé nahlédnutí doprovodilo množství historických fotografií.

Zajímavé budou jistě i přednášky o novinkách v úpravě bazénové vody, whirlpoolech pro wellness, turnikety aj. Budou doplněny o legislativní část, ve kterou zodpoví tvůrci normy TNV 94 0920-1 (Personální zajištění bezpečnosti provozů) případné dotazy.

Po skončení přednáškové části se uskuteční svolaná mimořádná valná hromada s jediným bodem - schválení aktualizovaných stanov asociace.

Večer se vydáme na shlédnutí wellness centra hotelu AVANTI, na druhý den je připraveno ještě několik exkurzí.

Mediálním partnerem je portál WellnessNoviny.cz a časopis Bazén & Sauna.

Probíhá bazénová konference ABAS v BrněProbíhá bazénová konference ABAS v BrněProbíhá bazénová konference ABAS v Brně

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka