Potřebujete zajistit moderní bydlení pro seniory?

Jedinečným řešením je Dům pro seniory Dřevčický Park, ležící v okrese Praha-východ v obci Dřevčice. Tento objekt nabízí možnost rezidenčního bydlení pro seniory, je vybaven restaurací, školicím centrem a wellness centrem. Nabízí vysokou kvalitu služeb a jistotu pomoci v nadstandardně vybaveném a architektonicky zajímavě řešeném komplexu bezbariérových apartmánů.

Klienti mají k dispozici veškerý komfort, ošetřovatelskou službu a pravidelnou lékařskou péči při dlouhodobých i odlehčovacích (krátkodobých) pobytech. Krátkodobé pobyty na letní měsíce (červenec, srpen, září) lze prakticky zajistit okamžitě, dle volné kapacity. Zařízení je vhodné jak pro aktivní seniory, tak i pro klienty, kteří v závislosti na svém zdravotním stavu, potřebují 24hodinovou péči. Bezbariérové apartmány, vybavené moderním nábytkem, kuchyňským koutem s chladničkou, mikrovlnkou a varnou konvicí, šatnou, prostorným sociálním zařízením a klimatizací, jsou zařízeny tak, aby dopřály klientům zažívat domácí rodinnou atmosféru. Možnost odpočinku nabízí vnitřní atrium nebo zahradní altánek. V historické části budovy je umístěna knihovna, kde mají klienti přístup k výpočetní technice s internetem a kde se mohou věnovat společenským hrám, četbě, poslechu hudby nebo diskuzím.

Wellness centrum, umístěné v areálu Dřevčického Parku, je ubytovaným seniorům k dispozici 1x za dva týdny bezplatně. Masáže a vodoléčba nejsou hrazené, je možno si je uhradit. Pobyt ve wellness centru má blahodárné léčebné účinky a zaručeně Vám přinese pocit pohody a klidu. Ceník najdete na našich webových stránkách. Restaurace s příjemnou atmosférou a krbem, Wellness centrum a hotelová kapacita ubytování (8 pokojů), spolu s prostory školicího centra Dřevčického Parku, jsou k dispozici široké veřejnosti. Přijeďte a přesvědčte se sami o našich kvalitních službách. Těšíme se na Vás!

Potřebujete zajistit moderní bydlení pro seniory?Potřebujete zajistit moderní bydlení pro seniory?Potřebujete zajistit moderní bydlení pro seniory?Potřebujete zajistit moderní bydlení pro seniory?

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka