Potřebujeme regeneraci?

Mezinárodní konference o regeneraci se uskuteční 1.11.

Regenerace. Jeden nápis na cedulce, jedno slovo. Přivádí člověka k zastavení a naslouchání svému tělu. Slovo začínající originálním R, značkou, která souvisí s osobitou činností, s originalitou. Tou co naplňuje a vyčerpává zároveň. Máme v genech zdroje a často ani netušíme, jak je užít. Pokud hledáte směr, generaci se stejným pocitem, generátor energie i prostředek restartování vašich já, pak se vydejte na 3. MFK Konferenci, s podtitulem Regenerace dává sílu. O tom všem to bude.

Proč zrovna já vás zvu na konferenci, která se bude věnovat regeneraci?

Protože pro mne to vůbec není jen jedno slovo na cedulce. Je to systém. Systém, jak vydržet. Okolní svět je plný emocí, námětů, myšlenek, lidí, úkolů a dotazů. I kdybych měl v jednom dni 48 hodin, nezvládal bych všechno, co musím zvládnout. Ale opravdu musím? Neexistuje jiná možnost? Je vůbec možné se zastavit a věnovat se sobě? Hledat svou regeneraci? Najít restart, vyslovit pocity a vygenerovat potřebnou energii? Mému tělu prospívá teplo.

Horko rozpálených lávových kamenů na saunových kamnech je prostupující, zbavující stresu a obnovující radost. Nahý člověk, ležící na ušlechtilém dřevě, vnímající energii, která s sebou jen tak mimochodem přivádí regeneraci. Provádím lehké saunové cvičení. Regeneruji. Mám to v genech. To teplo, tu sílu ohně, to opravdové horko. Jsem rád, že se mohu s vámi setkat a povědět svůj příběh. Příběh saunového divadla, saunových rituálů a horkého vzduchu.
MFK konference je místem k objevování cest k regeneraci. Je to čas shlédnout mimo jiné i příběh vrcholového sportovce Adama Sebastiana Helceleta, poslechnout si nádhernou hudbu Lenky Dusilové, zastavit se v běžném každodenním poklusu.

V diáři si teď hned zakroužkujte jedničkové datum 1.11.! V tento den od 14 hodin proběhne regenerační setkání v KD Mlejn v Praze. Potkáme se tam společně? Já tam budu!

Pavel Hofrichter

Potřebujeme regeneraci?Potřebujeme regeneraci?Potřebujeme regeneraci?

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka