Pilates - Krátká cvičení pro každý den

V knize s názvem Pilates - Krátká cvičení pro každý den přinášejí autoři Zylla Amiena a Mießner Wolfgang návod na uvolnění či posílení svalstva během pouhých 15 minut denně.

Cvičení pilates je založeno na tréninkové metodě, kterou vyvinul Joseph Pilates ve dvacátých letech 20. století. Jemné, efektivní pohyby natahují a posilují svalstvo, zlepšují dýchání, držení těla a vnímání těla. Časová náročnost je minimální - pouze čtvrt hodiny cvičení denně stačí, abyste byli zdraví, uvolnění a fit. Pomocí cvičení pilates pro začátečníky i pokročilé, pro všední den a pro kancelář si můžete snadno sestavit svůj vlastní cvičební program.

Wolfgang Mießner
Už mnoho let se aktivně zabývá praxí a filozofií jógy spolu se cvičební metodou pilates. Vlastní několik licencí jako trenér fitness, je certifikovaným instruktorem Polestar Pilates. Ve svém studiu jógy a pilates v Mnichově, které vede společně s Amienou Sylla, se specializuje na kurzy pilates zaměřené na záda.

Amiena Zylla
Vystudovala učitelství gymnastiky, taneční pedagogiku, je instruktorkou Polestar Pilates v Německu a certifikovanou instruktorkou pilates. Ve svém studiu jógy a pilates vyučuje děti i dospělé, nabízí speciální kurzy jógy, workshopy pro ženy a další vzdělávání v metodě pilates.

Pilates - Krátká cvičení pro každý den

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka