Pátý ročník Capro Team Show se vydařil

V sobotu 23. ledna 2010 se v pražské Sportovní hale UK konal pátý ročník sportovní a taneční akce CAPRO TEAM SHOW. Kdo se rozhodl věnovat sobotu aktivnímu pohybu a protažení těla a strávil v areálu alespoň část dne, určitě nelitoval.

I když se vinou nepřízně počasí program ve velkém sále rozeběhl s malým zpožděním, později příchozí již žádný problém nezaznamenali. Od deváté hodiny ranní probíhaly v jednotlivých sálech bloky bohatého programu, při nichž se představila téměř třicítka lektorů sportovního či tanečního aerobiku a dalších forem cvičení.
Zatímco pódium ve velké hale přilákalo především příznivce tanečního aerobiku, ve dvou menších sálech probíhalo cvičení pilates, cvičení na fitballech nebo kickbox aerobic a v intimním prostoru klubovny se konalo cvičení jógy a odpoledne program H.E.A.T.

Všechny přítomné pobavily tanečně pantomimické skeče skupiny Crazy Free. Ta zde prezentovala projekt Tancuj a nedrob, který v mnoha našich městech probíhá od podzimu 2008. Projekt má za cíl nabídnout mládeži taneční vyžití a aktivní pohyb pro rozvoj osobnosti, namísto bezcílného potulování po ulicích nebo vysedávání u počítačů. Mezi tanečníky nechyběl zakladatel projektu, tanečník a moderátor Jarda Havelka.

Celý sál uvedly do varu tanečnice zumby. Jejich vystoupení zaujalo nejen svou dynamikou, ale i hudebním doprovodem naživo. Netřeba dodávat, že se jedná o novinku – spojení aerobiku s latino rytmy, která se rychle zabydluje v našich tanečních sálech.

Součástí doprovodného programu byla možnost měření tělesného tuku, relax a beauty program, ale také stánky s nabídkou sportovního textilu a obuvi. Návštěvníky zaujal také infopult Wellnessnovin s nabídkami wellness hotelů i informacemi o připravované akci AQUA UNITED.

Po celý den byl zároveň otevřen plavecký bazén, takže sportovní areál nabízel program pro celou rodinu. K pohodě akce a báječné atmosféře přispěl dobře organizovaný a informovaný tým pořadatelů, ale například i fungující dětský koutek. Věřím, že téměř pětistovka návštěvníků mohla být spokojena s aktivně prožitým dnem.

Pátý ročník Capro Team Show se vydařilPátý ročník Capro Team Show se vydařilPátý ročník Capro Team Show se vydařilPátý ročník Capro Team Show se vydařilPátý ročník Capro Team Show se vydařil

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka