Otevírání cyklistické sezóny

ve Wellness Hotelu Frymburk

V letošním roce ve Wellness Hotelu Frymburk proběhne již třetím rokem otevírání cyklistické sezóny pro rok 2012 pod názvem "Křížem krážem přes Šumavské moře". Hlavním pořadatelem je Wellness Hotel Frymburk, který akci pořádá ve spolupráci s městysem Frymburk, prvním Lipenským půlmaratonem. Otevírání se uskuteční v sobotu 12. května 2012 od 10 hod. v areálu Wellness Hotelu Frymburk.

Celkem budou připraveny tři cyklistické trasy, skládající se z jednoho malého a dvou velkých okruhů. Malý okruh o délce 20 km je vhodný pro rodiny s dětmi. Velké okruhy jsou dlouhé 33 km a 40 km; delší okruh bude zpestřen netradičním výjezdem na Vítkův Hrádek do nadmořské výšky 1053 m, kde cyklisty přivítá pan purkrabí se svou družinou.

Účastníci akce obdrží na informačním stánku letáček s mapkou s popisem trasy a registrační náramek pro využití slev ve Wellness Hotelu Frymburk a budou zařazeni do výherního slosování v závěru dne. Po celý den budou probíhat v areálu hotelu workshopy a dětské organizované hry, vše za hudební a moderátorské produkce Hitrádia Faktor. V odpoledních hodinách pro vás bude hrát oblíbená hudební skupina Papouškovo sirotci. Zpestřením dne bude, jako v předchozím roce, výstava her a hlavolamů. Koordinátorem je Pavel Hofrichter, studio Rain.cz. Pro účastníky bude po celou dobu akce připraveno občerstvení, nabídka domácí udírny Wellness Hotelu Frymburk, pravé jihočeské domácí koláče hotelových cukrářek a další šťavnaté grilované pochoutky.

V rámci této akce bude v městě  Frymburk zároveň probíhat 1. lipenský půlmaraton v běhu a otevřená závody na inline bruslích Lipánkova brusle. Pořadatelem je nově vzniklý klub Triatlon Lipno a SK Lyžaři-Běžci Frymburk. Úžasná trať po břehu jezera obkrouží jeho dolní část a z Frýdavy povede do Frymburka. Na start se jede přívozem, v cíli na náměstí bude hudební produkce a vyhlášení vítězů a tombola proběhne ve Wellnes Hotelu Frymburk.

Součástí Lipenského půlmaratonu je dětská inlinová soutěž Lipánkova brusle je Lipánkova brusle -otevřené závody v inline bruslení .

Mediálním partnerem je portál WellnessNoviny.cz

Více informací o závodech a inline bruslích získáte na www.zeleznak.euwww.pulmaraton.cz.

Zdroj: Tisková zpráva. Fotografie: archiv Wellness Hotelu FRYMBURK.

Otevírání cyklistické sezónyOtevírání cyklistické sezónyOtevírání cyklistické sezónyOtevírání cyklistické sezónyOtevírání cyklistické sezónyOtevírání cyklistické sezóny

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka