Oslava padesátin lázní Johannesbad

Vskutku velkolepá oslava 50. výročí německých lázní Johannesbad proběhla v sobotu dne 31. 5. 2014. Přímo z termálních bazénů mohli všichni návštěvníci sledovat dechberoucí ohňostroj doplněný o efektní XXL lasershow. Tým WellnessNoviny.cz byl samozřejmě u toho.

Podobnou show jsme v lázních Johannesbad navšívili již loni, avšak ta letošní zdaleka předčila naše očekávání. Spojení nočního romantického koupání v termální vodě a zářícího nebe nad hlavou se dá přirovnat pouze k samým superlativům. Celá show trvala asi dvacet minut a proběhla krátce před desátou hodinou, koupání jsme si ale mohli užít až do pozdního večera.

Pokud vy jste se májového ohňostroje zúčastnit nemohli, nemusíte zoufat. Podobná show proběhne ještě 2. srpna ve 21:40, všechny bazény budou otevřeny až do 23 hodin.

Termální lázně Johannesbad ale nabízí báječné koupání, i když zrovna není ohňostroj. Na návštěvníky čeká 13 vnitřních i venkovních termálních bazénů o rozloze 4500 m² vodních  ploch a dalších 60.000 m² ploch k odpočinku. Vulkanická lázeň vás díky skalním útvarům, vodopádu, sopky a večerním světelným efektům přenese do fascinujícího světa, podvodní masážní trysky a perličkové koupele zrelaxují tělo i duši. Vyzkoušejte lázně Johannesbad sami!

Všechny fotky najdete na našem facebooku.

Oslava padesátin lázní JohannesbadOslava padesátin lázní JohannesbadOslava padesátin lázní Johannesbad

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka