Originální čepice, kalendář nebo tričko

ČEZ Jizerská 50 spustila poprvé v historii e-shop

Fanoušci a závodníci legendárního závodu v běhu na lyžích, ČEZ Jizerské 50, mají jedinečnou šanci koupit si suvenýr spojený s touto populární akcí. Na webu závodu vznikl poprvé v historii e-shop s limitovanou edicí na aktuální 47. ročník.

V nabídce je například čepice KAMA s logem a v exkluzívním designu letošního ročníku. Je lehká pro běžecké sporty a vzhledově atraktivní pro volný čas. Čepice je upletená z příze Schoeller a Merino vlny. Tato příze podléhá současnému nejpřísnějšímu ekologickému standardu BLUESIGN. Uvnitř je po obvodu úplet z transportního materiálu Polycolon®, který odvádí vlhkost.

 

V nabídce e-shopu nechybí ani originální edice triček Jizerská 50 v černé a tyrkysové barvě v pánském i dámském střihu.

 

Zakoupit můžete také nástěnný kalendář Jizerské 50, který zdobí dvanáct unikátních fotografií ze závodů a s tématikou Jizerských hor. Kalendář je řazen podle po měsících a najdete v něm svátky, dny pracovního klidu a závody SkiTour a Worldloppet.

 

Čepice pořídíte za 300 Kč, tričko za 299 Kč, kalendář za 249 Kč. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH. Poštovné na jednu objednávku je 120 Kč. Eshop a veškeré informace najdete na webu.

 

Fotografie zaslal Richard Valoušek, Mather Activation s.r.o - děkujeme


Originální čepice, kalendář nebo tričkoOriginální čepice, kalendář nebo tričkoOriginální čepice, kalendář nebo tričko

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka