Ocenění nejlepšího hotelu a wellness hotelu Olomouckého kraje získal Wellness hotel Kolštejn

V předchozích třech měsících proběhla soutěž CZECH HOTEL AWARDS 2012 - Nejlepší hotel roku. Wellness hotel Kolštejn*** se ucházel o uznání ve dvou kategoriích - tříhvězdičkový hotel a wellness hotel. V rámci Olomouckého kraje převzal cenu za 1. místo "Nejlepší tříhvězdičkový hotel" a ocenění také dostal za "Nejlepší wellness hotel roku 2012 v Olomouckém kraji".

Novinky Relax centra Kolštejn:

Letní balíček de luxe

Během tohoto letního wellness pobytu, můžete využít Vitální svět,což je jedinečný komplex relaxačního a regeneračního prostředí, které má příznivý vliv na lidský organismus, navozuje duševní svěžest, odpočinek a pohodu. Nově navíc podpořený o jedinečný projekt saunových ceremoniálů, prováděných saunérem. Dále se můžete nechat hýčkat fascinujícím uvolněním během klasické masáže či masáže lávovými kameny.

Vaše bolavé končetiny výtečně prohřeje a zklidní rašelinový zábal či pár temp v nově vybudovaném bazénu s protiproudem, chrličem a masážními tryskami.

Připravena je také pro vás nevšední návšteva renesančního sídla.Možnosti aktivně potrápit své tělo máte na adrenalinové lanové dráze v lanovém centru přímo u hotelu, vycházkou s nordic walking holemi či během dobrodružného výletu na koloběžkách kolem Branné.

Mystery of Goldenstein - Hra pro celou rodinu

Pro milovníky historie je připravena dobrodružná hra Mystery of Goldenstein. Jedná se soubor hádanek, po jejímž rozluštění, naleznete skrýše v nejbližším okolí historického jádra města, ukrývající poklad. Pro úspěšné zvládnutí těchto úkolů vás budemotivovat zajímavá odměna.

Letní soutěž

Pošlete fotografii z vašeho pobytu v Relax centru Kolštejn*** nebo krátkou povídku s letní tématikou a vyhrajte slevu na pobyt nebo wellness pobyt v hotelu Kolštějn dle vlastního výběru zdarma. Na email soutez@relaxkolstejn.cz zasílejte své povídky (minimum 150 slov) a FOTOGRAFIE a získejte slevu 500 Kč na kterýkoliv pobytový wellness balíček pro 2 osoby na 2 noci během letošního léta! Slevu 500 Kč získá každý, komu na email přijde zpět unikátní kód. Kód vám bude zaslán po přečtení povídky či uložení fotografie do databáze zpět na váš email.

Ke stažení
Ocenění nejlepšího hotelu a wellness hotelu Olomouckého kraje získal Wellness hotel Kolštejn (.pdf) 715,78 kB

Ocenění nejlepšího hotelu a wellness hotelu Olomouckého kraje získal Wellness hotel KolštejnOcenění nejlepšího hotelu a wellness hotelu Olomouckého kraje získal Wellness hotel KolštejnOcenění nejlepšího hotelu a wellness hotelu Olomouckého kraje získal Wellness hotel KolštejnOcenění nejlepšího hotelu a wellness hotelu Olomouckého kraje získal Wellness hotel KolštejnOcenění nejlepšího hotelu a wellness hotelu Olomouckého kraje získal Wellness hotel KolštejnOcenění nejlepšího hotelu a wellness hotelu Olomouckého kraje získal Wellness hotel Kolštejn

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka