O Relax Park Třeboň je velký zájem

Relax Park Třeboň, nový areál s moderně vybavenými byty a apartmány, který již na podzim letošního roku vyroste v sousedství populárních třeboňských lázní Aurora, se těší velkému zájmu. Ještě před dokončením hrubé stavby projevili kupci zájem o více než třetinu bytových jednotek.

Velká poptávka je především po malometrážních bytech a apartmánech kategorie 1+kk či 2+kk, což plně odpovídá celorepublikové situaci na trhu s realitami. Dle Radky Vajo z realitní kanceláře Century 21, která má prodej areálu Relax Park Třeboň na starosti, se zájemci rekrutují jak z řad pravidelných lázeňských hostů, kteří touží během svých častých pobytů v Třeboni po vyšším soukromí, tak i z řad místních obyvatel, kteří hledají klidné místo pro své trvalé bydlení. „Areál je umístěn na velmi hezkém místě, v bezprostředním sousedství lázní Aurora, které nabízí široké zázemí pro procházky i sportovní aktivity, proto jsou nejčastějšími zájemci především mladé rodiny,“ uvedla Radka Vajo. „Aktuálně je rezervovaných 10 bytů a na dalších 15 jsou již vážní zájemci. Velký zájem daný především atraktivitou prostředí dává šanci, že do kolaudace bude většina jednotek rozprodána a lidé se nebudou stěhovat do poloprázdných areálů, jak se často stává u rozsáhlých developerských projektů ve velkých městech,“ dodala.

Moderní apartmánový areál Relax Park Třeboň, jehož kolaudace je plánována na říjen 2011, nabídne v pěti objektech pavlačového typu o dvou až třech podlažích celkem 68 bytů kategorie 1+kk, 2+kk nebo 3+kk o výměrách 28 až 76,6 m². Ke každému z nich připadne i venkovní parkovací stání a balkón nebo přízemní soukromá zahrádka. Kromě apartmánů určených jak pro trvalé bydlení, tak i pro rekreační účely areál zahrnuje přízemní nebytové prostory, které obyvatelům nabídnout sérii služeb pro pohodlné bydlení i rekreaci.

Developerem projektu je skupina investorů sdružená ve společnosti TŘEBOŇ INVEST s řadou zkušeností z podobných projektů napříč celou Českou republikou a silným finančním zázemí. „Naším cílem je vybudovat moderní apartmánový komplex nabízející kvalitní zázemí a pohodlí jak pro trvale bydlící, tak i pro zájemce z řad stálých hostů lázní či pravidelných návštěvníků turisticky atraktivních jižních Čech,“ uvedl Daniel Kraft ze společnosti TŘEBOŇ INVEST. „Stavba běží zcela dle našich prvotních plánů, počasí nám přeje, a tak věříme, že byty budou k nastěhovaní ještě do konce letošního roku,“ dodal.

O Relax Park Třeboň je velký zájemO Relax Park Třeboň je velký zájem11.3.2011

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka