Novinky ve Ski areálu Razula

Na slovíčko s Leošem Bačou, duší Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích

Jaké novinky jste připravili pro letošní sezonu?

V letošním roce se chceme v maximální možné míře zaměřit na komplexní služby a také skloubit lyžování s relaxací.  Hosté Ski areálu Razula zcela jistě ocení parkování zdarma, v případě přívětivých sněhových podmínek bude v provozu oblíbený GoGEN snowpark a rovněž adrenalinový snowtubing - jízda na gumových člunech. Kvalitnější služby a větší péči chceme rozhodně věnovat dětem, kdy plánujeme rozjet dětský Vlek přímo na Razule, v pořadí již pátý!

Jak hodnotíte dosavadní zimní sezonu?

V loni přišla zima dříve, letos jsme zahájili ostrý provoz na Štěpána, kdy jsme spustili jak sjezdovku Horal tak kilometrovou  Razulu. Aktuálně panují velmi dobré podmínky, sníh je převážně technický, ale lyžování je velmi příjemné!   Věřím, že zima vydrží a rozjedeme také GoGEN snowpark a snowtubing, na které je zapotřebí větší množství sněhu.

Jakou očekáváte sezonu? Kolik návštěvníků?

Věříme, že letošní sezona bude minimálně srovnatelná s loňskou.  Výhodou bude provázání služeb s hotely ve Velkých Karlovicích, které přinese více lyžařů na svahy. Skipasy do Ski areálu Razula jsou zahrnuty v ceně zimních pobytů, což je lákavé a už v současné době evidujeme o tyto pobyty značný zájem. Navíc se rozšířily ubytovací kapacity ve Wellness hotelu Horal o nově otevřenou čtyřhvězdičkovou rezidenci E o 56 lůžek a v hotelu Galik o 30 lůžek, což se zcela jistě projeví. Jsme přesvědčeni, že máme co nabídnout a lyžování v našich podmínkách je stále zajímavé. Není třeba nikam dlouze cestovat a služby Ski areálu Razula jsou na vysoké úrovni.  Samozřejmě vše záleží také na počasí.

Museli jste zdražovat?

Zachovali jsme ceny z loňského roku. Budeme připravovat různé zvýhodněné lyžování a dění oživíme akcemi. Benefitem pro návštěvníky ski areálu je parkování zdarma přímo u Razuly.

Vylepšil se oproti loňsku areál u Razuly?

V rámci Ski areálu Razula považujeme za významnou investici do nové rolby, které bude na sjezdovce u Horalu. Dojde tak ke zkvalitnění úpravy povrchu na sjezdovce, ale i pro GoGEN snowpark a snowtubingovou trať. Hodně si slibujeme také od dětského vleku na sjezdovce Razula. U Horalu jsme navýšili parkovací možnosti o 20 míst a zároveň došlo k rekonstrukci restaurace a navýšení kapacity o 30 míst.

Jaká byla loni sezona, kolik dorazilo návštěvníků?

Loňská sezona byla poměrně vydařená, nicméně náročná, neboť sněhové podmínky nebyly optimální a vypomáhali jsme si umělým sněhem. Lyžovat se dalo ještě v dubnu, což mnozí hosté Ski areálu Razula využili. Mimořádně vydařené byla republikové závody žactva, kterých se na Razule zúčastnilo 200 závodníků. Velký zájem byl o adrenalinovou jízdu na gumových člunech - snowtubing a spokojeni odcházeli snowboardisté z GoGEN snowparku u Horalu. V loňské sezoně prošlo turnikety Ski areálu Razula přibližně 25 tis. lyžařů.

 

Novinky ve Ski areálu RazulaNovinky ve Ski areálu RazulaNovinky ve Ski areálu RazulaNovinky ve Ski areálu RazulaNovinky ve Ski areálu RazulaNovinky ve Ski areálu RazulaNovinky ve Ski areálu Razula

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka