Novinka pod stromeček od Saloos

Biokosmetika Saloos rozšířila nabídku dárkových balení o Dárkovou kazetu - Granátové jablko. Kazeta obsahuje luxusní Tělový a masážní bio olej Granátové jablko, revitalizující Bio Karité balzám Granátové jablko a výživný Bio Karité balzám na rty s extraktem z rakytníku řešetlákového. Udělejte radost sobě nebo svým blízkým!

Dárková kazeta Granátové jablko obsahuje:

Revitalizující Bio Karité granátové jablko balzám k ošetření zejména náročné a zralé pleti obličeje, dekoltu i celého těla. Orientální směs  vzácného oleje z granátového jablka a směsi esenciálních olejů, v kombinaci s bio bambuckým máslem a přírodními vosky, zpomaluje přirozeným způsobem proces jejího stárnutí. Účinné bioaktivní látky zachovávají pevnost a sametovou hebkost pokožky, zjemňují texturu pleti a mají výrazně protivráskový efekt. Pleť je po ošetření viditelně vyhlazená, působí svěže a vitálně.

Exkluzivní bio tělový a masážní olej Granátové jablko potěší nejen vyprahlou pokožku , ale i vaše smysly. Vysoce pěsticí olej s lehce citrusovou vůní revitalizuje a omlazuje pokožku. Jeho antioxidační vlastnosti ji chrání před volnými radikály a působí preventivně proti jejímu předčasnému stárnutí. Vzácný olej ze semínek granátového jablka s bio jojobovým, mandlovým a meruňkovým olejem pokožku hydratují, regenerují a zvyšují její pružnost. Olej je vhodný k relaxační masáži i ke každodennímu ošetření po koupeli.

Bio Karité balzám na rty s hojivými účinky rakytníku řešetlákového spolehlivě chrání rty před popraskáním, vznikem oparů a ústních koutků, vzniklá poranění hojí a zklidňuje. Zvláčňující účinky léčivého bio bambuckého másla navíc umocňuje příjemná vůně růže a vanilky, použití balzámu se tak pro vás stane skutečným požitkem.

Vše v biokvalitě, s certifikátem CPK bio, bez konzervantů, syntetických barviv a vůní.

Novinka pod stromeček od Saloos

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka