Novinka: METODA BMDC TRANSFORM

Revoluční metoda na hubnutí, která TRVALE změní váš život

BMDC TRANSFORM 21 DNÍ je účinná transformační metoda na snižování nadváhy a obezity, vycházející z Neurovědy a Brain Based Coachingu. Je podávána formou, na kterou jste dosud nebyli zvyklí. Je zaměřena na trvalou změnu stravovacích a pohybových návyků za doprovodu kontrolních mechanizmů. Během 21 dní si nastavíte nové mozkové mapy a Váš život, co se týče postavy a zdravého životního stylu, už nebude jako dřív, bude lepší.

Stylem, kterým komunikujeme s naším klientem v jeho mozku vytváříme transformační procesy a nové návyky, které jsou bránou k trvalé proměně. Klient během tréninku zažívá mnoho tzv. AHA momentů díky intenzivním zážitkům, které si mozek lépe pamatuje, ukládá, či zapíše a kdykoliv v budoucnu si na ně automaticky vzpomene.

Metoda BMDC TRANSFORM je zaměřena na cíle a jasné výsledky, s důrazem na dodání konkrétní hodnoty a hmatatelných výsledků pro klienta. Vychází z nejnovějších poznatků o mozku. Mozek ke snížení a trvalému udržení hmotnosti.

Hledáme také partnery pro tento projekt. Pokud provozujete wellness salón nebo máte klienty, které by mohl projekt zajímat, ozvěte se nám!

Více informací a videa najdete na www.bmdc.cz

Novinka: METODA BMDC TRANSFORM

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka