Novinka! BIO WELLNESS OLEJE od firmy Saloos

Dopřejte si luxusní pohlazení prostřednictvím čistých a vysoce kvalitních přírodních výtažků v nové exkluzivní řadě Wellness tělových a masážních olejů s intenzivní vůní pro zvýšený požitek z doteku i celkové relaxace těla i mysli, s nádechem charizmatických dálek prostoru a času.

Poodhalte tajemství originálních receptur olejů, které obnovují pokožku, zvyšují její pružnost a zdůrazňují její přirozený půvab. Hýčkejte svou pokožku vzácnými oleji z Východu a nechte na sebe působit jejich zklidňující aroma.

Exkluzivní tělový a masážní olej Orient

Smyslná směs esenciálních olejů vanilky, jasmínu, geránie, smyslného ylang-ylangu a dalších ingrediencí zahalí pokožku do sametového závoje vášně, které lze jen stěží odolat. Obsažené pěsticí oleje bio jojobový, mandlový a meruňkový vylepšují stav pleti, regenerují pokožku a dodávají jí vitální a pěstěný vzhled. Olej je vhodný nejen k relaxační  masáži, ale také ke každodennímu ošetření pokožky po koupeli či sprchování.

  • Složení: bio oleje lisované za studena, esenciální oleje vanilla bourbon, jasmín, geránie, ylang-ylang, pačuli aj.
  • Orientační cena 50 ml balení 171,-

Exkluzivní tělový a masážní olej Granátové jablko

Olej z granátového jablka s lehce citrusovou vůní revitalizuje a omlazuje pokožku. Jeho antioxidační vlastnosti ji chrání před volnými radikály a působí preventivně proti jejímu předčasnému stárnutí. Obsažené nenasycené mastné kyseliny pokožku hydratují, chrání ji před vysycháním a zvyšují její pružnost. Kompozice je vhodná k relaxační masáži i ke každodennímu ošetření po koupeli či sprchování.

  • Složení: bio oleje lisované za studena, esenciální oleje čevený pomeranč, grep, davana, ylang-ylang, růžové dřevo, aj.
  • Orientační cena 50 ml balení 170,-

Exkluzivní tělový a masážní olej Exotika

Luxusní receptura z exotických a vzácných esenciálních olejů cedrového listí, ylang-ylangu, geránie a dalších přírodních esencí v harmonickém spojení s rostlinnými bio oleji dodá pokožce maximální dávku bioaktivních látek, vitamínů a antioxidantů. Navrací jí pevnost, pružnost a sametovou hebkost. Olej je vhodný nejen k relaxační masáži, ale také ke každodennímu ošetření po koupeli či sprchování.

  • Složení: bio oleje lisované za studena, esenciální oleje červený pomeranč, cedrové listí, ylang-ylang, geránie, aj.
  • Orientační cena 50 ml balení 164,-

Bio Wellness tělové a masážní oleje jsou vyrobeny v biokvalitě s certifikátem CPKbio, bez konzervantů,syntetických vonných a barvicích látek, nebyly testovány na zvířatech.

Náš tip: Olej je nejlepší použít po koupeli či sprchování ještě na mírně mokrou pokožku, lépe a rychleji se vstřebává do pokožky a nezanechává pocit mastnoty.

Novinka! BIO WELLNESS OLEJE od firmy SaloosNovinka! BIO WELLNESS OLEJE od firmy Saloos

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka