Nové Wellness centrum v Konstantinových Lázních přivítalo první hosty

29. června otevřela společnost Léčebné lázně Konstantinovy Lázně a.s. nové Wellness centrum Konstantin. Jeho součástí je relaxační a rehabilitační bazén, dvě vířivky, finská sauna, pára, bio sauna. Hosté se dále mohou těšit na nové druhy wellness terapií, jako jsou bylinkové masáže, zážitkové masáže, masáže lávovými kameny, aromaterapie, různé koupele s přísadami, tělové zábaly.

Výstavba Wellness centra byla zahájena v polovině roku 2009 v rámci projektu „Rozvoj lázeňství a wellness v Konstantinových Lázních“. Celkové náklady na výstavbu přesáhnou 90 miliónů Kč. Projekt je podpořen dotací z Regionálního operačního programu NUTS II Jihozápad v prioritní ose 14.3. Rozvoj cestovního ruchu.

Konstantinovy Lázně se zaměřují na prevenci, léčbu a rehabilitaci kardiovaskulárních chorob a léčbu pohybového ústrojí. Vzhledem k panenské přírodě a čistému vzduchu jsou zároveň vyhledávaným místem pro relaxaci, odpočinek a dovolenou. Také příznivci aktivního pohybu si zde přijdou na své. Mohou využít různě náročné trasy pro severskou chůzi Nordic Walking, okolí nabízí zajímavé cyklostezky, vyjížďky na koni a další sportovní aktivity. Nezapomínáme ani na bohaté kulturní a společenské vyžití.

Lázeňské městečko Konstantinovy Lázně se nachází severozápadně od Plzně v nadmořské výšce 520 m. Prameny minerálních vod zde objevené se vyznačují nejvyšším obsahem kysličníku uhličitého v Čechách. Konstantinovy lázně jsou držitelem evropského certifikátu kvality EUROPESPA med a certifikátu ISO 9000:2001 a společně v kombinaci s více jak 200 letou tradicí v léčení jsou ideální volbou pro všechny generace.

Konstinovy Lázně navštíví ročně více než 5000 hostů a pacientů. Věříme, že nově otevřené Wellness centrum Konstantin k nám přiláká další návštěvníky.

Nové Wellness centrum v Konstantinových Lázních přivítalo první hostyNové Wellness centrum v Konstantinových Lázních přivítalo první hostyNové Wellness centrum v Konstantinových Lázních přivítalo první hostyNové Wellness centrum v Konstantinových Lázních přivítalo první hosty

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka