Nová atrakce v Centru Babylon

Indoor Adventure golf

Nová babylonská atrakce, Indoor Adventure golf, bude slavnostně otevřena dne 8. srpna 2012 v 11.00 hodin v prostorách lunaparku Centra Babylon v Liberci.

Liberec, 3. srpna 2012

Nová babylonská atrakce, krytý adventure golf,  bude slavnostně otevřena přestřižením pásky ve středu 8. srpna v 11.00 hodin v podzemí současného babylonského lunaparku. Areál vznikl v klenutých podzemních chodbách, které návštěvníky vtáhnou do magického a tajemného světa s pravěkými jeskyněmi a originálními sochami. Autorem veškeré výzdoby je známý jablonecký sochař Stefan Shamilyan,

Adventure golf připomíná hru na skutečném golfovém hřišti i s rozličnými terénními nerovnostmi. Na podlaze, napodobující přírodní podmínky,  je umístěno 18 herních jamek pro hru adventure golfu. Ke hře samotné je třeba holí a golfového míčku. Smyslem hry je dostat golfový míček na doporučený počet úderů do každé jednotlivé  jamky. Hole jsou zákazníkům k dispozici k zapůjčení u personálu lunaparku a míček je možné získat za 20 Kč v automatu u vchodu do podzemí. Vstup na hru je součástí řádného vstupného do babylonského lunaparku a pořídí se na celý den za 120 Kč.

Otevřením krytého adventure golfu se rozšiřuje nabídka atrakcí babylonského lunaparku tak, aby v něm mohli trávit čas nejen celé rodiny, ale i kolektivy, či jednotlivci. Při hře si návštěvníci zasoutěží, ověří si svůj odhad a koncentraci a to vše v suchu a pohodlí krytého komplexu. „ Indoor adventure golf zpestří již druhou polovinu prázdnin všech babylonských návštěvníků,“ říká Martin Belák, generální manažer Centra Babylon  a dodává: „ Když je hra přestane bavit, mohou pokračovat v zábavě, či relaxaci na jiných atrakcích Babylonu“. „ Přijďte si novou babylonskou atrakci vyzkoušet a vezměte s sebou své známé, uvidíte, že se všichni dobře pobavíte a odpočinete si!“ zve Martin Belák.

Indoor adventure golf je další investice soukromé společnosti do rozvoje Centra Babylon v Liberci. Nová atrakce se rozkládá na ploše téměř 300m². Stavba byla zahájena v  listopadu roku 2011 a s dvouměsíčním přerušením byla dokončena v červenci 2012. Babylon je v Česku ojedinělý turistický fenomén, který na Liberecko láká nejen návštěvníky z Česka, ale také ze zahraničí a tím přispívá k povzbuzení cestovního ruchu  Liberce i jeho okolí. Význam Centra Babylon se zvyšuje tím,  jak roste vliv turistiky a cestovního ruchu na prosperitu libereckého regionu.

Nová atrakce v Centru BabylonNová atrakce v Centru BabylonNová atrakce v Centru BabylonNová atrakce v Centru Babylon

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka