Největší aquapark v Čechách láká na saunové ceremoniály

Chodíte rádi do saun? Chcete své saunování něčím zpestřit a zároveň zintenzivnit? Pak přesně pro vás jsou saunové ceremoniály, které nabízí Aquapalace Praha.

Nevíte, co si pod takovým saunovým ceremoniálem představit? Je to jednoduché. Saunér polévá kameny vodou s vonnými esencemi, čímž zvyšuje vlhkost vzduchu v sauně a tím zvětšuje i pocit horka. Následně se chopí ručníku a rozhání nejprve teplý vzduch přímo nad kamny a následně přistupuje k jednotlivým návštěvníkům a ovívá je ručníkem. Tento proces opakuje dvakrát až třikrát. Celý ceremoniál trvá zhruba 10 minut, jelikož jde pro saunéra o fyzicky vyčerpávající činnost. Z části je ale ceremoniál i skvělou show, ať už zábavnou, uklidňující nebo až meditační. Jde zkrátka o zajímavé zpestření samotného saunování.

Aquapalace Praha nabízí kromě klasických ceremoniálů i medový peeling, který patří mezi ty nejoblíbenější. Během tohoto ceremoniálu si tělo potíráte rozehřátým včelím medem, který učiní vaši pokožku krásně hebkou a vláčnou. Med se díky vlhkosti vpije do pokožky, takže ze sauny neodcházíte celí „olepení“.

Kromě ceremoniálu medového najdete v nabídce Aquapalace i solný peeling v parní lázni. Spočívá ve vtírání soli do rozehřáté pokožky, čímž si promasírujete a prokrvíte celé tělo a zároveň si vyčistíte a vydezinfikujete pokožku.

Jak je vidět, i saunování se může změnit v nezapomenutelný zážitek. Pokud vám není lhostejné zdraví vašich ratolestí, neváhejte navštívit ceremoniál pro děti. Chcete strávit příjemné chvíle s kamarádkami? I na to v aqvaparku mysleli a připravili ceremoniály speciálně pro ženy. A aby muži nepřišli zkrátka, je zde i pro ně připraven program.

Z bohaté nabídky Aquapalace Praha si jistě vybere každý. Tak proč neudělat něco pro své zdraví?

Zdroj informací a fotografií: www.aquapalace.cz

Saunové ceremoniály v Aquapalace PrahaVašemu zdraví prospěšná zábavaSaunování se může proměnit v nezapomenutelný zážitek

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka