Nejlepší čeští saunéři jedou na Mistrovství světa

Ve dnech 24. - 26. 10.2014 se do rakouského Bad Hofgastein sjedou ti nejlepší saunéři z celého světa, aby zde prožili 6. mistrovství světa v saunování. Velmi očekávaná je účast i české reprezentace, která se kvalifikovala na SaunaFestu 2014. Zástupci ČR soutěží již potřetí.

Česká reprezentace, kterou tvoří Lukáš Poluk, Jaroslav Pallas a Judita Mullerová se zúčastní mistrovství po kvalifikaci v Cedrus Spa v Kunětické Hoře. Těšit se můžeme i na další známé tváře. Mistrovství se zúčastní loňský mistr světa Dirk van Offel, z maďarské kvalifikace Végh Sándor, z Polska Gabriela Žymla, a z Rakouska mistr Tibor Zsebedics, kterého doplní ještě Peter Steger.

Sauna World Cup se koná v termálních lázních a saunovém světě, v letošním roce s mnoha novinkami. Jednou z nich je například slib organizace bez front, každý účastník by měl mít možnost zúčastnit se určitého počtu saunových ceremoniálů navíc k již zakoupenému vstupnému.

V porotě na MS se objeví i zástupci České Republiky, Pavel Hofrichter, Věra Slezáková a Radovan Štícha. Na mistrovství bude soutěžit 35 jednotlivců a 15 týmů z 24 zemí světa. Samotné mistrovství se bude konat v Alpentherme Gastein, ve městě Bad Hofgastein. V tomto malém městě se můžete těšit na krásný lázeňský park a pěší zónu lemovanou obchůdky, restauracemi a hotely. Oblast spadá pod Gasteinské údolí, jež je částí druhého největšího lyžařského komplexu v Evropě.

Nejlepší čeští saunéři jedou na Mistrovství světaNejlepší čeští saunéři jedou na Mistrovství světaNejlepší čeští saunéři jedou na Mistrovství světaNejlepší čeští saunéři jedou na Mistrovství světaNejlepší čeští saunéři jedou na Mistrovství světa

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka