Na Lipně začal vozit lyžaře pod sjezdovku bezplatný skibus

Ve Skiareálu Lipno jezdí od uplynulého víkendu skibus, který vozí lyžaře a snowboardisty zdarma z hotelů až pod sjezdovku. V provozu jsou každý den dvě linky (Lipno nad Vltavou – Frymburk a Lipno – okružní), které jezdí v pravidelných intervalech a zastavují ubytovacích resortů.

Během prvního víkendu bezplatné dopravy využili desítky cestujících, kteří si v českých lyžařských střediscích naprosto ojedinělou službu velice pochvalovali.

„Inspirovali jsme se v alpských střediscích, kde je bezplatný skibus samozřejmostí. Skibus není určen jen pro lyžaře, ale mohou ho zdarma využívat např. děti při cestě do školy nebo běžní lidé jezdící za prací. Podporujeme tím tak vyšší komfort pro návštěvníky Lipenska a navíc zlepšujeme dopravní obslužnost mezi Lipnem a Frymburkem“ říká Martin Řezáč ze společnosti LIPNO SERVIS s.r.o.

Provozovatelé Skiareálu Lipno předpokládají, že skibus bude v provozu denně až do konce jarních prázdnin. Podle nich je to jeden z klíčových kroků ke zvyšování pohodlí pro návštěvníky Lipenska a přibližování se v kvalitě zahraničním střediskům. Zároveň se tím ulehčí také životnímu prostředí, protože lidé nechají auta u hotelů a využití dopravu na sjezdovky zdarma.

 

Foto: Ve Skiareálu Lipno jako v Alpách – zdarma z hotelu přímo pod sjezdovku

Na Lipně začal vozit lyžaře pod sjezdovku bezplatný skibus

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka