Na Lipně se i přes oblevu lyžuje na všech sjezdovkách

Skiareál Lipno hlásí i během současného oteplení dobré podmínky. Přírodního sněhu mimo sjezdovky sice ubylo, ale na sjezdovkách ho leží až 80 cm. Otevřeny jsou všechny sjezdové tratě o celkové délce 8,2 km a v provozu všechny lanovky a pojízdné koberce v dětském Foxparku. Skiareál je v provozu denně od 8.30 do 16.00 a také večer od 18.00 do 21.00.

V současné době se nám vyplácí bohaté zásoby technického sněhu, které jsme pro případ oblevy vytvořili v mrazivém prosinci. Díky nim máme i v těchto dnech dostatek sněhu na všech sjezdovkách“, říká Radek Krátký, mistr zasněžování ze Skiareálu Lipno.

Lednové zimní radovánky patří na Lipně k nejlepším v průběhu sezóny, protože se lyžuje bez čekání a také platí speciální výhody pro rodiny s dětmi nebo třeba studenty.

Od pondělí do pátku se mohou děti až do18 let včetně v doprovodu lyžujícího rodiče těšit na denní nebo večerní skipas za symbolickou dvacetikorunu. Ubytovatelé v lipenských hotelech a penzionech pro změnu nabízejí hostům pobytové balíčky se slevou až 50% na skipasy a další výhody jako slevu na vstup do vodního ráje nebo na skiservis. Skipas za „dvacku“ jako dárek čeká také na všechny, kdo v daný den slaví jmeniny nebo narozeniny.

Současné teplé počasí sice zkazilo náladu běžkařům a bruslařům, ale sjezdaři zoufat nemusí. Přes den se teploty pohybují lehce nad nulou, ale v noci klesají k bodu mrazu, což pomáhá zlepšit kvalitu sjezdovek. Ty jsou díky nočnímu ochlazení po ránu „vyvadlé“ a lyžování je tak nejlepší během dopoledne.

Foto: v pondělí dopoledne přivítalo lyžaře na Lipně sněžení

Na Lipně se i přes oblevu lyžuje na všech sjezdovkách

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka