Miss & Mr. Fitness 2009

V neděli 1. listopadu proběhne v pražském paláci Žofín na Slovanském ostrově X. ročník mezinárodní soutěže ve fitness žen, mužů, dětí a letos nově i v kategorii Fitness Models.

Zakladatelem sportovních soutěží v oblasti fitness je Arnold Schwarzenegger. První soutěž v ČR se pak konala v roce 1993. Miss & Mr. Fitness jsme odstartovali premiérou v roce 2000. Pořadatel - Společnost Fitness Style s.r.o. v čele s ředitelem soutěže panem Ing. Martinem Kutou - se pravidelným pořádáním této akce snaží motivovat děti a mladistvé ke sportovním výkonům a inspirovat i širokou veřejnost k aktivnějšímu a kvalitnějšímu způsobu života.

Soutěži vždy předchází oblastní, krajská a mistrovská předkola, kterých se účastní desítky závodníků z celé republiky. Nejlepší jsou nominováni do semifinále a následně finále, kde se utkají se zahraničními reprezentanty. Průběh všech kol hodnotí mezinárodní porota, která posuzuje nejen tělesnou stavbu, svalový rozvoj, symetrii postavy, zdravý vzhled jednotlivců, ale i mluvený projev, celkové vystupování a sympatie.

Hodnocení konečných finalistů pak probíhá ve třech disciplínách: 1. představení ve společenských šatech s rozhovorem, 2. promenáda v plavkách se čtvrtobraty a 3. volná sestava s vlastní choreografií.

V průběhu samotného večera vystoupí v doprovodnýém programu mnoho sportovců a umělců, kteří vás zabaví, zatímco se budou finalisté připravovat na další disciplínu.Těšit se můžete mimo jiné na komika z pořadu Na stojáka Lukáše Pavláska, nebo na Helenu Vondráčkovou.

V závěru večera získají vyvolení nejen titul Miss a Mr. Fitness, ale také titul Miss a Mr. Sympatie - ten pomůžete udělit i vy, diváci, nebo porota osobností složená ze zástupců společností největších partnerů nebo osobností kulturního a společenského života. Chybět nebude ani raut na závěrečném banketu.

Finále proběhne v neděli 1. listopadu od 19 hodin. Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketpro za jednotnou cenu 350 Kč.

 

 

Miss & Mr. Fitness 2009Miss & Mr. Fitness 2009Miss & Mr. Fitness 2009Miss & Mr. Fitness 2009Miss & Mr. Fitness 2009

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka