MINCEUR DETOX

v prodeji od 26.3.2012

Získejte kontrolu nad svým tělem pomocí detoxikační kúry s komplexem účinných látek citrus-koriandr. Výzkum Rostlinné kosmetiky Yves Rocher vybral spojení účinných látek citrus - koriandr, který až 14x znásobuje odbourávání tuků v tukových buňkách (testováno in vitro). Složení také obsahu výtažek z koňského kaštanu, který napomáhá lepšímu odvodu vody z těla, a tak i eliminaci nahromaděného tuku (testováno in vitro).

„Výzkum Yves Rocher se zajímal o spojení účinných látek citrus – koriandr kvůli jeho příznivým účinkům na lipolýzu. Tato kombinace látek je ještě účinnější než kofein – známý zeštíhlující prostředek na trhu.“ říká ředitel Výzkumu a rozvoje Yves Rocher.

 

DETOXIKAČNÍ GEL

Získejte kontrolu nad svým tělem. Detoxikační kúra obsahující spojení účinných látek citrusu a koriandru vám pomůže zbavit se nežádoucích látek z těla. Křivky těla jsou vytvarované a silueta zeštíhlená. Získejte tělo, ve kterém se budete cítit dobře.
Nanášejte ráno a večer.
Jeho + : Gelová textura se do pokožky vstřebá, aniž by zanechala lepivou stopu.

Flakon 165 ml – cena 420,- Kč

 

DETOXIKAČNÍ PEELING

Zdvojnásobte zeštíhlující účinek Detoxikačního gelu. Abyste zdvojnásobili účinek Detoxikačního gelu, použijte tento peeling obsahující výtažky z bambusových silic, které zbavují pokožku odumřelých buněk a nečistot. Pokožka ošetřená tímto peelingem Detoxikační gel mnohem lépe vstřebává, a tím jeho účinek zdvojnásobuje.
Používejte 2x týdně

Tuby 150 ml – 290,- Kč

 

Fotografie: děkujeme Yves Rocher

MINCEUR DETOXMINCEUR DETOX

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka