Milovníci pohybu i relaxace zbystřete – Wellness týden v Aquapalace Praha

Milovníky aktivního odpočinku i relaxace čeká od 25. do 31. října 2010 v Aquapalace Praha Wellness týden. Akce, v rámci které můžete po celých sedm dní vyzkoušet speciální sportovní radovánky, zvýhodněné vstupné do Vodního a Saunového světa i Fitness a SPA centra v Čestlicích.

Pro návštěvníky je připraven také Den otevřených dveří a to ve dnech 28. a 29. října. Zájemci si mohou zdarma prohlédnout SPA a Fitness centrum a také si ho hned vyzkoušet, protože v tyto dny je vstup mezi 15 - 20 hodinou do fitness po registraci zdarma. Dále se mohou všichni těšit na ranní plavání nebo cvičení Body Jam s Riou Hrušovskou, jedná se o první veřejnou hodinu projektu Krásnější s ELLE. Na místě si mohou zájemci zakoupit i DVD se cvičebním programem.

Vyzkoušejte si luxusní SPA a Wellness

Celý týden mohou návštěvníci využít 15 % slevu na veškeré služby do SPA a Wellness. Sleva se vztahuje na služby dle platného ceníku, neplatí již pro cenově zvýhodněné balíčky. Po celý týden stále platí nabídka 40% slevy na celodenní vstupné pro studenty a 20 % sleva na vstup do vodního a saunového světa seniorům s dětmi. A také od pondělí do pátku lze využít nabídku Happy hour, kdy je od 14 do 16 hodin sleva na jakékoli vstupné do vodního světa a saun 20 %.

Akce – podrobný přehled Wellness týdne

Předskokan akce – Neděle 24. 10.

Indoorcycling marathon – zažijete pořádnou jízdu ve Fitness Aquapalace Praha. Marathon začíná v 16.00 a končí v 19.00 hodin.

Úterý 26. 10.

Den s firmou Thalgo - od 10.00 do 22.00 dostanou klienti na každé ošetření kosmetikou Thalgo 20 % slevu a dárek v podobě poukázky na balneoterapii.

Středa 27. 10.

Ke vstupu do fitness zdarma vstup do Vodního světa nebo Saunového světa na 1 hodinu

Čtvrtek 28.10.

Ranní plavání od 8.00 hodin ve Vodním světě Aquapalace Praha.

Sportovně-relaxační odpoledne - v době od 13.30 do 18.30 hodin bude probíhat skupinové cvičení zumba, tae-bo, aquaerobic a poté relax v saunách za akční cenu 390 Kč.

Den otevřených dveří od 15.00 do 20.00 - možnost zdarma prohlédnout si SPA a Fitness centrum a také si ho hned vyzkoušet. Po registraci v Aquapalace Praha je v tyto hodiny vstup do fitness a na skupinové cvičení zdarma.

Ria Hrušovská ve fitness Aquapalace Praha, prezentace projektu Krásnější s Elle - mezi 16.00 a 18.00 bude probíhat cvičení Body Jam, které povede Ria Hrušovská.

Pátek 29.10

Den s firmou Payot - každý, kdo si mezi 15.00 a 22.00 zakoupí ošetření kosmetikou Payot, dostane navíc jako dárek čištění pleti ultrazvukem. Na každé kosmetické ošetření Payot je navíc sleva 20 %.

Milovníci pohybu i relaxace zbystřete – Wellness týden v Aquapalace PrahaMilovníci pohybu i relaxace zbystřete – Wellness týden v Aquapalace PrahaMilovníci pohybu i relaxace zbystřete – Wellness týden v Aquapalace PrahaMilovníci pohybu i relaxace zbystřete – Wellness týden v Aquapalace Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka