Mikuláš na vodě pro děti z dětských domovů

Aquacentrum Letňany Lagoon a Občanské sdružení Slunce dětem uspořádaly Mikulášské odpoledne na vodě pro děti z dětských domovů a Klokánků za účasti VIP osobností.

Děti se mohly vyřádit na tobogánech, vyzkoušely si aquazorbing, zasoutěžily si ve vodních disciplínách a to vše pod vedením patronek Lucie Váchové, Ivety Lutovská, Denis Domanské, Mirky Košťanové a Lilian Sarah Fisherové. Celým odpolednem provázela Michaela Mauerová. Starbucks a Acaií zajistilo během celého odpoledne plné stoly občerstvení. Algida darovala dětem osvěžující zmrzliny. Dárky pro děti věnovaly firmy Starbucks, Haribo, Hero, Vero Moda, ZF Holding, občanské sdružení Aqua United a projekt Aquamánie/Aquainfo, POMPO. Velice děkujeme i ostatním jednotlivým dárcům, kteří přispěli finančním obnosem, za který jsme dárky nakoupili.

Vrcholem odpoledne byla sladká a bohatá nadílka od Mikuláše - Filipa Tomsa, role andílka se zhostila Jitka Nováčková. Dětem z dětských domovů a Klokánků předali spousty krásných dárečků.

Velké díky patří Aquacentru Letňany Lagoon, které nám umožnilo uspořádat již 2. ročník Mikuláše na vodě.

Mikuláš na vodě pro děti z dětských domovůMikuláš na vodě pro děti z dětských domovůMikuláš na vodě pro děti z dětských domovů

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka