Mezinárodní sympozium léčení, zdravé výživy a spirituální muziky

FESTIVAL LESNÍ SVĚT 2012

Zelené brány 4. ročníku festivalu Lesní Svět se otevřou již tento pátek 3. srpna, a to v resortu Lesní Svět v Dolním Bavorsku v oblasti Eggerszell – mezi Strabingem a Chamem. Bohatý program, čítající přes dvěstěpadesát hodin, bude trvat do neděle 5. srpna 2012.

Vybírat bude opravdu z čeho. Vedle spousty zajímavých přednášek a workshopů známých couchů a přednášejících, jejichž hlavními tématy bude Příroda, Sebepoznání a Léčení zvukem, se můžete těšit na duchovní učitele nebo na prohlídky překrásné přírodní scenérie, potní chýši nebo chůzi po uhlíkách. Navíc je připraven speciální program pro děti a mladistvé – například indiánské hry či pouť za vílami a lesními strašidýlky.

Mimo to si můžete zazpívat léčebné mantry, bhadžany či písně o lásce. Festival navštíví nejen umělci z Německa a Rakouska, ale i mezinárodní hvězdy spirituální scény - jako např. Stimmtrainer Christopher Langton a Yoann Fréget z Francie, uznávaní lektoři práce s hlasem.

Rozmanitý Line-Up bude obohacen o německy hovořící popové hvězdy Mary & Mandy a Eelu Soley, tak jako o šamanské zpěvy od Papajeahjy & Chrise Amrheina.

Pokud vám po tak nabitém programu vyhládne, budete svou energii moci doplnit nejen různými meditačními a jogovými technikami, ale i plnohodnotnou vegetariánskou stravou a různými lahůdkami. Vedle běžných nápojů bude k dispozici čajovna a Smoothie-Bar z lesních bylinek.

 

Zdroj informací a fotografie: pořadatel akce

Mezinárodní sympozium léčení, zdravé výživy a spirituální muzikyMezinárodní sympozium léčení, zdravé výživy a spirituální muzikyMezinárodní sympozium léčení, zdravé výživy a spirituální muziky

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka