Mattoni Grand Prix Praha 2012

8. září 2012

Poslední ze seriálu běhu českou metropolí je tu. Registrace na Mattoni Grand Prix Praha 2012 je již uzavřena pro naplnění kapacity závodu, ale můžete přijít podpořit závodníky do ulic. Přijďte fandit!

METRO Běh na 10 km je hlavním závodem sobotního večera

Běh noční Prahou - to je Mattoni Grand Prix Praha.  Atraktivní sportovní zážitek, který se koná jen jednou ročně. Večer 8. září roztepe noční městský rytmus přes šest tisíc běžců z více než 40 zemí světa. Kdo již pražskou noční desítku běžel, často mluví o nejnávykovějším závodu z velké pražské trojky. Startovat mohou běžci starší 15 let.

 

adidas Běh pro ženy 5 km

Dámy, holky, slečny, kočky ... tohle je váš závod. Žádný chlap se vám na trati nebude motat pod nohy, žádné "vtipné" poznámky a hromada chvástavých řečiček a testosteronu. Prostě závod jen pro vás. Pokud ten váš chlap nelibě nese, že ho předběhnete nebo že máte více běžeckých bot a triček než on sám, nechte ho doma. Pokud vaši běžeckou vášeň s vámi sdílí, přihlaste ho na 10 km nebo ať vás povzbudí podél trati. Podvečerní čas, centrum Prahy, příjemná atmosféra - to je adidas Běh pro ženy 5 km.

 

DOPROVODNÉ BĚHY

Týmové závody
Jste týmový hráč? Nabízíme vám týmový běh! Zaběhněte si jako: tým 3 mužů, tým 3 žen - na vzdálenost 5 km nebo 10 km, smíšený tým - každý běží vzdálenost 10 km, startují 2 muži a 1 žena, nebo obráceně

 

Hilton Cloud 9 Barmanský běh
závod pro barmany a zaměstnance restauračních zařízení, kteří spolu soutěží v netradiční "atletické" disciplíně jakou je překážkový běh s barmanským podnosem.

 

Běh ambasád
běží tříčlenné týmy jednotlivých zahraničních zastupitelstev a ministerstva zahraničních věcí. Závod je pořádán v rámci METRO Běh na 10 km, či adidas Běh pro ženy 5 km (pouze ženy v týmu) a oficiální časy členů týmu se sčítají pro celkové pořadí týmu.

 

Fotografie: archiv pořadatele, poskytla p. Kozáková - děkujeme.

Mattoni Grand Prix Praha 2012

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka