MAMINY RUN v srdci Prahy, na Petříně!

Další běhy již 20. a 28. září 2014

V sobotu 13. září 2014 doputoval štafetový kolík MAMINY RUN do Prahy. Tento nikdy nekončící štafetový běh maminek má za cíl přimět k pohybu maminky po celé České republice. Neběží se na čas a pro výkon ale pro radost z pohybu a podporu aktivního životního stylu. Symbolické předávání štafetového kolíku mezi městy a obcemi postupně rozšiřuje komunitu aktivních maminek rodin, což se povedlo i v rámci pražského běhu.

Patronkou Petřínské štafety se stala Kateřina Jacques, a díky ní tak mezi námi byli i známé tváře. Pozdravil a odstartoval nás primátor hlavního města Prahy, Tomáš Hudeček, milým hostem byla i Olga Menzelová, která závod podpořila. „Moc ráda jsem se zúčastnila běhu Maminy run, byť tentokrát jen pasivně. Mám virózu a bolesti v krku, takže i oněch 5km by tentokrát bylo dost náročných. Ale náš rodinný klan zastoupila čivava Anička, která celou trasu úspěšně uběhla. Možná to pro ní bylo i málo. Se mnou běhá dvojnásobnou trať“ smála se Olga, která je zapřisáhlá sportovkyně a bývalá atletka a provozuje sporty všeho druhu. Štafetu podpořil koupí startovních triček maminkám Jan Václav Čep ze spolku pokročilých tatínků. Startovalo se pod Strahovským klášterem a účastníci běhu doběhli až na Petřínskou rozhlednu. Běželo se i s kočárkem a bylo to rodinné a pohodové. Od dalšího běhu MAMINY RUN bude nosit tričko projektu několik dalších skvělých lidí.

Pořadatel i redakce on-line magazínu WellnessNoviny.cz zvou na další dva běhy v Praze:

  • 20. 9. 2014 se poběží ve Zdibech u Prahy
  • 28. 9. 2014 pod vedením Dity Franklové ve Vysočanech

 

Běh je určen všem maminkám s jakoukoli sportovní výkonností. Smyslem štafety je strávit pěkné odpoledne na čerstvém vzduchu a poznat stejně naladěné maminky. Běžet se může i s dětmi, s kočárky a psíky. Neběží se na čas a pro výkon ale pro radost z pohybu a podporu aktivního životního stylu. Symbolické předávání štafetového kolíku mezi městy a obcemi postupně rozšiřuje komunitu aktivních maminek a rodin.

Fotografie zaslala Mgr. Pavla Hartmanová - PR komunikace. Děkujeme.

Maminy run – s organizátorkou běhu Janou KastnerovouMAMINY RUN v srdci Prahy, na Petříně!  MAMINY RUN v srdci Prahy, na Petříně!  Versace Jeans – pes Anička dostal dresMAMINY RUN v srdci Prahy, na Petříně!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka