Maďarský workshop na Madi představil novinky v oblasti wellness hotelů

Jaké jsou trendy v hotelnictví v Maďarsku? Co nového přináší nabídka v oblasti wellness? Jaké jsou možnosti pro víkendové pobyty i delší dovolenou? Na koho se soustředí maďarské lázně a hotely? Víte, že celá řada hotelů má svůj web a informace i v češtině? To vše a mnohem více přinesl čtvrteční workshop pořádaný jako doprovodný program MADI TRAVEL MARKET.

Redaktoři Wellness novin se zúčastnili tohoto workshopu a postupně na našich stránkách budeme uveřejňovat zajímavé informace o maďarské nabídce. Dá se s jistotou říci, že Maďaři útočí na český trh, na českého zájemce o wellness pobyt. A útočí s nabídkou, která je mnohdy nesrovnatelná s tou v tuzemsku. Přece jen hotelu s wellness centrem o rozloze jedné prohřívárny a vířivky lze účinné konkurovat ubytováním v hotelu s bazény s termální vodou, designovým wellness zázemím a procedurami mnohdy za nižší ceny než je u nás běžné. A Maďarsko skutečně není daleko.

Na úvod programu pohovořil András Szirányj, ředitel Maďarské Turistiky v Praze. Seznámili jsme se ze zástupci hotelových řetězců Danubius Group, Hunguest Hotels a dalšími. Několik desítek návštěvníků odcházelo spokojených s mnohými inspiracemi. Bylo to velmi příjemné odpoledne. Celý workshop byl zorganizován velmi profesionálně a na vysoké odborné úrovni.  Maďarsko je oblíbenou destinací našich turistů nejenom pro  kvalitní služby, úžasnou přírodu a termální vodu, ale i kvůli gastronomickým zážitkům. Dokonce je vytvářena kategorie hotelů Wine and Spa, kdy je kombinováno wellness, spa s gastronomií inspirovanou vínem. Jako například  5* hotel Andrássy Rezidencia v regionu Tokaj – Hegyalja.

Jednotlivé prezentace

Aphrodite Hotel Zalakaros  www.hotelaphrodite.hu
30 pokojů,  historická budova s originálně vybavenými pokoji,  včetně římských chrámových lázní. Hotel zaměřený na přírodní kuchyni a ekologický způsob života.  Hotel leží 97 m od vstupu do Lázní Granit.

Natur Med Carbona www.carbona.hu
Velmi kvalitní hotel v Hevízu,  261 pokojů, termální lázně v antickém stylu, 5 bazénů.

Park inn Hotel Sarvar   www.parkinn.com/hotel-sarvar
Hotel velmi známý i našim turistům, od minulého roku dostavěný aquapark, tradičně velmi dobré služby.

Greenfield Hotel Golf and Spa Bukfurdo  www.greenfieldhotel.net
Velmi zajímavý hotel nejen pro milovníky golfu, 6 bazénů, 8 saun. Golfové hřiště 18, 100 ha, umělá jezera. Novinka na příští rok – pobyty all inclusive.

Aqua Hotel Thermal Mosonmagyaróvár   www.tha.hu
Nejbližší Maďarské lázně na cestě z České Republiky. Široká nabídka pobytových balíčků.

Danubius Hotel Group   www.danubiushotels.com
Velký hotelový řetězec, který má  43 hotelů v 5 státech včetně ČR. Nejznámější jsou Danubius Hotel Gellért a dva hotely na Margaretiném ostrově na Dunaji v Budapešti.

Zara Continental Hotel Budapest   www.zeinahotels.com
Velmi zajímavý hotel ve stylu Art Deco, dříve budova městských lázní.  272 designových pokojů,  menší vnitřní bazén i bazén na střeše se zahradou.

Hotel Piroska Buk   www.hotelpiroska.hu
Oblíbený hotel u našich turistů s velmi zajímavými cenami a nabídkou pobytových balíčků

Hotel Karos Spa Zalakaros  www.karos-spa.com
Hotel  se nalézá v krásném prostředí mezi lesy a vinohrady. Je zaměřen na rodiny s dětmi, 300 pokojů. V některých pokojích lze naplnit vanu termální vodou z vlastní studny.

Aktiv tours Budapest  www.aktivtours.hu
CK založená již v roce 1990, široká škála turistických služeb  nejen v Maďarsku.

Velence resort and Spa   www.velencespa.com
Novinka – jezero Velence, které leží 45 km od Budapešti. 179 pokojů, rezort zaměřený především na rodiny s dětmi.

Hotel Lajta Park  Mosonmagyaróvár  www.hotellajtapark.hu
Menší příjemný hotel s rodinou atmosférou. Leží 10 km od Rakouských a Slovenských hranic.

Lotus Therme Hotel and Spa Hevíz   www.lotustherme.net
Exkluzivní  5* wellness  hotel s 222 pokoji a 10 suity.  Hotel je obklopen zelení,  k dispozici jsou tři vnitřní a jeden venkovní bazén s termální vodou.

Celý workshop jistě pomohl našim CK a agenturám připravit nové a zajímavé nabídky pro naše turisty

Přinášíme kontakty, kde vám rádi poradí:

MAĎARSKÁ TURISTIKA
Informační středisko pro maďarský cestovní ruch 
Poštovní adresa: P.O. Box 552, 170 06 Praha 7 
Informační linka: 722 250 742 
Fax: +420 245 006 137 
E-mail: info@madarsko.cz

Maďarský workshop na Madi představil novinky v oblasti wellness hotelůMaďarský workshop na Madi představil novinky v oblasti wellness hotelůMaďarský workshop na Madi představil novinky v oblasti wellness hotelůMaďarský workshop na Madi představil novinky v oblasti wellness hotelů

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka